У скандальному відео з Дніпра, яке стало відомим у мережі, начебто охоронці депутата Миколи Тищенка напали на колишнього військового і незаконно утримували його. У цьому відео також була помічена помічниця Тищенка Евеліна Андрієвська.

Її впізнали на відеозаписі інциденту, і вона одразу ж стала популярною в інтернеті. Евеліні, якій у серпні виповниться 27 років, працює з Тищенком з тих часів, коли він був ресторатором і телеведучим.

Евеліна Андрієвська, фото з інстаграм

Вона фігурує на сайті "Миротворець" через звинувачення у запереченні російської агресії та участі у спробах легалізації окупації Криму. У 2018 році вона їздила в окупований Крим.

Андрієвська народилася в Донецьку, але навчалася у Києві, де отримала 4 дипломи, і цим дуже пишається. Вона також брала участь у конкурсі "Міс" у Київському торгово-економічному університеті, де стала віцеміс.

Популярні новини зараз

Українцям буде легше отримати соціальну допомогу: що зміниться

Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Показати ще

Евеліна Андрієвська, фото з інстаграм

У лютому цього року Евеліна отримала диплом спеціаліста з публічного управління та адміністрування в університеті імені Шевченка.

З 2017 року вона працює з Миколою Тищенком, якого називає "найкрутішим босом на світі" і "сильним лідером". Вона починала у його ресторані "Три вилки". Колишня дружина Тищенка, Алла, схоже, дружила з Евеліною, оскільки постійно лайкала її фото в Instagram. Евеліна вже заміжня і не приховує свого чоловіка.

Евеліна Андрієвська, з Тищенко та Кулебою фото з інстаграм

Також варто згадати, що вона має подяку від Головного управління розвідки (ГУР) і фото з його керівником Кирилом Будановим. Судячи з її численних фото в Instagram, вона з молодих років звикла до розкішного життя, носить відомі бренди і їздить на дорогих автомобілях.

Евеліна Андрієвська з Будановим, фото з інстаграм

У коментарі для ТСН Евеліна заявила, що Тищенко не має охорони, хоча очевидці стверджують, що на колишнього військового в Дніпрі напали саме його охоронці. Тищенко пізніше заявив, що це була провокація, а постраждалий військовий є начальником безпеки ботоферми.

Нагадаємо, "Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ

Раніше ми писали про те, що головні новини за 21 червня: лють українців через напад Тищенка на ветерана ЗСУ та зарплата мобілізованих під час навчань

Вам буде цікаво дізнатися скандального підполковника Руслана Цобенка, який попався на хабарі, повернули до ЗСУ: замішаний Тищенко