Дмитро Вербицький, заступник генерального прокурора України, нещодавно опинився в центрі скандалу через розкішний маєток, який купив його племінник за більш ніж скромні 2 мільйони гривень, у шість разів нижчий за ринкову вартість.

Тепер журналісти також виявили, що у сусідньому маєтку вартістю близько 48 мільйонів гривень проживає Христина Ільницька, колишня дружина Вербицького.

Їхнє розлучення стало фактором, який привернув увагу до грошового благополуччя Ільницької, включаючи покупку автомобіля Porsche Macan T 2023 року випуску та маєтку в "Коніку". Проте її прибуток за останнє десятиліття не відповідає таким розкішним придбанням.

Дмитро Вербицький / фото: Facebook

"Схеми" копнули глибше та з'ясували кілька цікавих деталей про життя Ільницької.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів

В Україні готують пенсійну реформу – старенькі мають зрадіти новим виплатам

Українцям обіцяють глобальні пенсійні зміни: буде розміром 60% від зарплати

Громадський транспорт обійдеться дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи

Показати ще

Христина нещодавно придбала автомобіль Porsche Macan T 2023 випуску вартістю близько 100 тисяч доларів. Її офіційні доходи за останні 10 років становили лише 360 тисяч гривень, а за останні три роки взагалі нічого.

Як вона змогла придбати такі дорогі активи за таких офіційних доходів, залишається загадкою.

Крім автомобіля, Ільницька також стала власницею триповерхового котеджу в "Коніку", розташованого на березі річки Конік. Ринкова вартість такого будинку становить близько 48 мільйонів гривень, проте вона заплатила за нього всього близько 2 мільйонів гривень, що значно нижче за ринкову вартість.

Майно Вербицького та Ільницької / фото: скриншот Youtube

Майно Вербицького та Ільницької / фото: скриншот Youtube

Крім того, її котедж розташований поряд із таунхаусом, де офіційно проживає заступник генпрокурора Дмитро Вербицький. Фото та відео в соціальних мережах говорять про те, що Ільницька та Вербицький проводять час разом, що може вказувати на їхні стосунки.

Цікаво, звідки у пари могли взятися гроші на такі дорогі придбання? Виявилося, що того ж дня, коли Ільницька купила котедж, вона подарувала його своїй матері.

Вербицький на запитання журналістів сказав, що не має відношення до покупок Ільницької і не брав участі у їхньому фінансуванні. Він також заявив, що не користується автомобілем Porsche, а Ільницька написала, що їхні стосунки не мають сімейного характеру.

Вона також стверджує, що має достатньо грошей на купівлю нерухомості та інших активів завдяки заповіту та подарункам від колишніх партнерів, включаючи яхту та інші цінності.

Читайте також: до ієвський прокурор після арешту судом став господарем будинку за 18 млн гривень: "Можу собі дозволити"

Раніше ми писали про те, що з слуги народу Миколи Галушка купила машин на $200 тисяч і побудувала величезний особняк: все – під час війни

Крім того, Знай.ua повідомляв, мільйонер спеціально став бомжем, щоб показати, як досягти успіху: але щось пішло не так