Дружина начальника управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії Андрія Морару, якого нещодавно затримали за хабар у 20 тисяч доларів, володіє Bitcoin на суму 58 мільйонів гривень.

Ця інформація була виявлена ​​у його декларації.

У будинку Морара знайшли коштовності вартістю близько 3 мільйонів гривень. Раніше, 2018 року, його вже затримували за хабар у 10 тисяч доларів, але тоді суд виправдав його через помилки слідчих.

Затримання Андрія Морару / фото: ДБР

Морару, починаючи з 2014 року, декларував небагато майна. Однак після 2018 року з його звітів зникло майно у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Популярні новини зараз

"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь

Доведеться заплатити зі своєї кишені: водоканальники попередили з приводу лічильників

Громадський транспорт обійдеться дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи

ТЦК стануть "невидимками" для ухилянтів: про які повноваження говорять

Показати ще

2020 року він подав нову декларацію, не вказавши місце роботи та зарплату дружини, Ганни Морару, що означає, що вона офіційно безробітна. Незважаючи на це, 5 травня його дружина задекларувала 37 Bitcoin на суму 57,7 мільйона гривень, а також 100 тисяч євро та 200 тисяч доларів готівкою.

Майно дружини Андрія Морару / фото: скриншот Єдиного реєстру декларацій

Майно дружини Андрія Морару / фото: скриншот Єдиного реєстру декларацій

Також у декларації зазначено, що його дружина Ганна володіє годинником Rolex за 550 тисяч гривень, каблучкою Cartier за 438 тисяч гривень та браслетом Cartier за 2 мільйони гривень. При цьому річна зарплата самого Морара склала лише 345 тисяч гривень.

Майно дружини Андрія Морару / фото: скриншот Єдиного реєстру декларацій

Багато майна було оформлено на матір чиновника, Наталію Морару. Наприклад, підприємство "Салвейв" в Одесі, з капіталом 3,4 мільйона гривень, і частка в одеському ТОВ "Сергіївська", що займається роздрібною торгівлею напоями.

Нагадаємо, на зріст депутат райради Олександр Кизляр володіє казковим багатством: катається по світу і любить дорогі автомобілі з російською музикою

Раніше ми писали про те, що у екс-заступника голови митниці Черкаського у Дубаї знайшли житло: ціна – десятки мільйонів доларів

Крім того, Знай.ua повідомляв, тенденції на відновлення - за "відкат"? Чиновників КМДА та Київекспертизи запідозрили у розкраданні бюджетних коштів