Пашинського посадили у СІЗО, але разом з тим у багатьох ЗМІ почали спливати ніби то записи, зі схожим до нього голосом. На записах він нецензурно виражається в сторону АЗОВА, воїнів та навіть Залужного, який донедавна був у вищому керівництві.

У записі чутно, як екснардеп Пашинський обговорює оборонні питання. Мова зокрема йшла про вдвічі завищені ціни для військових та про те, як потрібно заробляти на оборонці. Та винні у цьому, нібито самі українці. При чому український народ у цьому записі він називає "**аним".

Сергій Пашинський, glavred.info

Про аутентичність аудіозапису зазначають у РБК-Україна, з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах. Було навіть зазначено періоди, в які проводились ці розмови. Це кінець 2023 року, адже на записі екснардеп обіцяє "прочистити мізки" Залужному після Нового року.

Сергію Пашинському було вибрано міру тримання під вартою до 25 квітня 2024 року. Але при цьому у нього є можливість внесення застави у вигляді 272,5 мільйона гривень. 12 лютого йому та ще декільком спільникам було вручена підозра стосовно надання збитків державі у сумі понад 900 мільйонів гривень. Зокрема йшлося про привласнення арештованих нафтопродуктів, котрі підлягали націоналізації.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Сергій Пашинський

На наступний день Сергію Тищенку – спільнику Пашинського, було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з можливістю внесення застави у вигляді 9 мільйонів.

Публікація канала Всі Ходи записані Скрин Телеграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, журналісти показали як Порошенко підривав обороноздатність країни: «Заробляв на війні»

Раніше наш портал інформував, скандальному екснардепу Пашинському вручили підозру, - ЗМІ

Також портал Знай повідомляв, суд заарештував бізнесмена-друга Пашинського на суму 363 млн гривень