Депутати задекларували не лише свої статки, а й нерухомість яка їм належить. Так, видання NV оприлюднило рейтинг народних обранців, які володіють найбільшою кількістю нерухомості.

Перше місце в рейтингу посів володар понад 300 об'єктів нерухомості - Віктор М'ялик. Всі вони знаходяться в межах Київської області. Серед нерухомості 33 квартири, дачний будинок та 310 невеликих нежитлових приміщень.

Віктор М’ялик. Фото Facebook

Друге місце посідає нардеп Олег Тарасов, який є власником 30 квартир, що перебувають на стадії зведення. У своїй декларації чоловік зазначив, що права на ці об'єкти отримав ще в 2016 році.

Третє місце в рейтингу власників нерухомості посів Артем Нагаєвський. На його рахунку 23 квартири, з яких 19 ще недобудовані. Окрім цього є пекарня в Черкаській області.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Володимир Ватрас: джерело: Facebook

Володимир Ватрас разом із дружиною. володіють 12 оселями, окрім яких зводилися ще два будинки. Сам чоловік має 4 квартири та будинок. Решта нерухомості перебуває у спільній власності або з реєстрацією на дружину.

Трохи менше об'єктів нерухомості мають власники мережі "Епіцентр" нардеп Олександр Герега, разом з дружиною Галиною.

Олександр Герега, фото: Facebook

На їх рахунку 11 помешкань, які розташовані в Україні та за кордоном. Це житлові будинки, квартири, які перебувають у спільній власності подружжя або зареєстровані на кожного окремо.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, державі потрібні мільярди: українцям готують нові податки

Раніше портал Знай інформував, Жумаділов із Міноборони засвітив фірми-прокладки, під яких писались дискримінаційні тендери на харчування ЗСУ

Також наш портал повідомляв, страх опинитися на "мінімалці": депутати виправдали свої мільйонні прибутки перед народом