Бурхливі обговорення розгоряються навколо декларації Романа Бабія, депутата Верховної Ради від фракції "Слуга народу". Нещодавно було виявлено досить цікаві фінансові деталі його сімейного життя із співмешканкою Людмилою Мойсук.

Співмешканка Бабій, Людмила Мойсук, зацікавила ЗМІ та громадськість після того, як з'ясувалося, що вона отримала державну допомогу у розмірі 6,5 тис. гривень за програмою "е-Підтримка" у період воєнних дій.

Декларація Романа Бабія за 2022 рік / фото: скріншот Єдиного реєстру

Забавним здається той факт, що у той час як пенсіонерам не вистачає грошей на те, щоб купити хліб, Мойсук отримує державну допомогу при доході 410 тис. гривень від підприємницької діяльності.

Декларація Романа Бабія за 2022 рік / фото: скріншот Єдиного реєстру

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Проте це не остання знахідка у декларації нардепа за 2022 рік.

Заробивши 463 тис. гривень зарплати та 478 тис. гривень відшкодування витрат, пов'язаних із депутатською діяльністю, він також отримав щедрі суми на автомобільні та авіатрансфери, а також на проживання у готелі Гельсінкі під час візиту до Фінляндії.

Декларація Романа Бабія за 2022 рік / фото: скріншот Єдиного реєстру

Також складно втриматися від того, щоб не розповісти про багатство їхньої готівки: 58 ​​тис. доларів і 28 тис. гривень у Мойсук, і 38,5 тис. доларів, 76 тис. гривень і 650 євро у самого Романа.

Банківські рахунки також привертають увагу з урахуванням суми у 70 тис. гривень на рахунку "Універсал банку" у депутата та 77,4 тис. гривень у Мойсука.

Декларація Романа Бабія за 2022 рік / фото: скріншот Єдиного реєстру

Варто нагадати, 1 0 машин, шуби і "лями" на рахунку: подружжя Торохтій зовсім не бідує під час війни

Раніше ми писали, що треба встигнути до 1 травня: українцям нагадали про важливе

Крім того, Знай.ua повідомляв, злиток золота, нерухомість та кілька автомобілів: скільки заробив Василь Вірастюк за перший рік повномасштабного вторгнення.