Під кінець січня 2024 року була новина про те, що французький бізнесмен Ксав'є Ньєль планував придбати українського мобільного оператора Lifecell у турецької Turkcell за $500 млн. Заявку на придбання активів Lifecell подано до Антимонопольного комітету України повторно.

Проте французький бізнесмен вирішив не здаватися, він планує разом із мобільним оператором придбати ще й українського інтернет-провайдера.

На цю новину вже відреагували автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих політиків, чиновників та бізнесменів.

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

"Його компанія DVL Telecom має намір викупити Datagroup Holding Limited (оператор зв'язку "Датагруп-Воля") у Horizon Capital Наталії Яресько та партнерів", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Французька NJJ Capital планує придбати одного із лідерів телекомунікаційної галузі України "Датагруп-Воля". Заявку розглядає АМКУ.

NJJ Capital, що належить французькому мільярдеру Ксав'є Ньєлю, яка раніше заявила про купівлю в Україні підрозділів компанії Turkcell - ТОВ "Лайфселл" (TM lifecell), ТОВ "Глобал Білги" та ТОВ "Укртауер", купує активи національного оператора фіксованого зв'язку та цифрових послуг компанії "Датагруп-Воля" (Datagroup Holding Limited).

Компанія "Воля", кадр з відео

Це випливає із відповіді Антимонопольного комітету (АМКУ) у відповідь на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

У ньому йдеться, що заява уповноважених представників компанії NJJ Capital (Париж, Франція) та компанії Datagroup Holding Limited (Нікосія, Кіпр) про надання дозволу компанії NJJ Capital на опосередковане придбання акцій компанії Datagroup Holding Limited, що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, надійшло до комітету ще 29 грудня.

"Lifecell", скріншот: YouTube

Однак через те, що заява не відповідала встановленим комітетом вимогам, її повернули заявникам листом Комітету № 130-25/09-417е від 12 січня 2024 року.

Нагадаємо, НАБУ взялося за старі "подвиги" Романа Насірова: 76 квартир уже під арештом.

Раніше повідомлялося, поки городяни мерзнуть у квартирах і викладають останні гроші, мер Камянська "прикурює" з міських тепломереж.

Також, цього краще не робити – буде біда: чи потрібно включати бойлер на ніч і як краще заощадити на воді.