Керівник Центрального спортивного клубу ЗСУ, підпорядкованого Міноборони Вадим Височин ховає машини Tesla та маєтки під Києвом. Про це йдеться у розслідуванні журналістів hromadske.

Керівник Центрального спортивного клубу ЗСУ Вадим Височина офіційно не має ні нерухомості, ні автопарку, ні сім'ї. Втім, реальність дещо інша. Так, журналісти-розслідувачі знайшли незадеклароване майно, яке не відповідає доходам полковника.

По середині – Вадим Височин. Фото: facebook.com/CSKA1992

У декларації чиновника вказано одну машину та службову квартиру, а також говориться, що він живе сам. Проте насправді має громадянську дружину, а також дорослого сина, на яких записано два маєтки в елітному котеджному містечку під Києвом та автопарк на шість автомобілів.

Маєток родини Вадима Височина. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

На сина чиновника Павла Височина записана Tesla Model S 2016 року, а також BMW i3 2018 року та Volkswagen Polo 2019 року. Сімейство користується спільним майном нерухомим та рухомим, але не декларує його офіційно.

Журналісти проаналізували тендери, де замовником був Центральний спортклуб ЗСУ та виявили перевищення цін чи не вдвічі.

Різниця цін у тендерах. Фото: hromadське

Зазначається, що керівництво клубу практично відкрито "заробляє" гроші на тендерах, допоки в Україні триває повномасштабна війна. При цьому, за інформацією журналістів, проблемні закупівлі спостерігалися й у попередні роки, наприклад, закуповувалися календарі по 800 гривень за штуку та спортивні гвинтівки із націнкою понад 40%.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, одеська поліція поспішає порадувати себе новим автомобілем за 1,3 млн гривень: насправді коштує на третину дешевше.

Також наш портал інформував, суддя Печерського суду Вовк подарував дружині новенький Volkswagen за 3 млн гривень.

Крім того, ми писали, у Черкасах приватний садок потрапив у скандал ще й поставив ультиматум батькам: що сталося.