Шевченківський районний суд міста Львова розглядав справу про подарований будинок синові керівника львівського ТЦК Андрія Дубового Владислава. Наприкінці січня стало відомо, яке саме рішення ухвалив міський суд.

Відомо, що у липні 2023 року з'явилася інформація, що син львівського військкома Владислав Дубовий отримав у подарунок недобудований будинок у Брюховичах.

Площа об'єкту складає 638 квадратних метрів разом із земельною ділянкою.

Родина Дубового, скріншот: YouTube

У січні 2024 року справу розглянув суддя Шевченківського райсуду Львова Олег Ковальчук. Під час розгляду справи Андрій Дубовий заперечував свою провину у скоєнні правопорушення.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Так він заявив, що не знав про подарунок, який зробила Альбіна Савчук його синові. Також військком заявив, що чоловік, який перебуває у відносинах із Савчуком, отримував виклик у ТЦК "на рівні з усіма військовозобов'язаними", проте проблема з мобілізацією осіб усім відома.

Судове рішення. Фото freepik

Крім цього, в суді Владислав Дубовий заявив, що він перебуває у стосунках із падчеркою Альбіни Савчук – донькою чоловіка, з яким вона перебуває у цивільному шлюбі.

Повідомляється, що він у січні 2022 року пропонував дівчині, тому Альбіна Савчук подарувала їм будинок. За словами сина військкома, будинок вирішили оформити на нього, бо наречена має судові суперечки. Владислав Дубовий заявив, що не розповідав батькові про подарунок, оскільки його не стосується.

"Про повістки батька його нареченої, то ніколи не просив Андрія Дубового надсилати або не надсилати їх, оскільки знав, що йому прийшли три повістки як військовозобов'язаному", - цитують у ухвалі суду слова Владислава Дубового.

Майбутній тесть Владислава Дубового заявив, що уклав контракт зі 125 бригадою та волонтерит, тому "не розуміє який зв'язок є між тим, що вони подарували житло як сім'ю Владиславу Дубовому та Роксолані та виконанням службових обов'язків Андрієм Дубовим".

Так, суддя Олег Ковальчук дослідив усі матеріали справи та закрив справу про адмінправопорушення щодо Андрія Дубового. На ухвалу можуть подати апеляцію.

Нагадаємо, депутати з новою зарплатою, але начальник автобази Ради отримує більше: кому українці купують Tesla та шикарні маєтки.

Раніше повідомлялося, що депутату-лісівникові з Рівненщини суд продовжив арешт, знизивши суму застави в 13 разів: той самий любитель золотих злитків.

Також, був замішаний у корупції на кожному місці, де працював: блогер назвав політика, з яким зустрічалася Морозюк.