Колишній голова Одеського обласного військкомату Євген Борисов за час роботи привласнив 188 мільйонів гривень, обзавівся елітним маєтком в Марбельї та придбав солідний автопарк. З'ясувалось, що військком дуже ображений за те, що із всіх учасників злочинної схеми, сидить у СІЗО лише він.

Воєнком Євген Борисов. Фото скріншот Youtube

Про це пише телеграм-канал "Дерибасівська".

"Мародер вірив: сталі корупційні звʼязки і передача хабарів військовому начальству та силовикам, які покривали корупційну діяльність, убезпечать його. Але не так сталося, як гадалося - гроші у Борисова Є.М. брали, а виручати не поспішають." - йдеться у повідомленні.

Євген Борисов. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Борисов зізнався, що за кожного ухилянта отримував лише 1 тис $, а решта суми йшла начальству з ОК "Південь", силам логістики, Сухопутних військ ЗСУ та правоохоронцям, які закривали очі на злочинну схему. Тож колишньому військкому із вілою в Іспанії дуже образливо, що усі гроші йшли не тільки йому, а "віддуватись" за все має лише він.

Євген Борисов. Фото: скрін youtube

Слідчі ДБР та САП локалізували корупційну справу лише навколо самого Борисова та його кількох спільників, не торкаючись покровителів на високих посадах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, спільник військкома-олігарха Борисова втік за кордон: навіть міцні зв'язки не допомогли відмазатися.

Також наш портал інформував, в одеському ТЦК виявили ще одного військкома-олігарха: елітний автопарк та купу нерухомості.

Крім того, ми писали, "Смертельно хворий" воєнком-олігарх Борисов влаштував виставу в залі суду: "Тромби обриваються"