Нещодавно стало відомо, що у списку декларацій українських народних депутатів з'явився незвичайний запис – житло за кордоном у депутата від "Слуги Народу" Юрія Корявченкова, якого українці знають під псевдонімом "Юзік".

У своїй декларації він повідомив, що його сім'ї надано право користування квартирою в Іспанії, і це сталося в період повномасштабної війни.

Юрій Корявченков (Юзик)

Відповідно до даних, зазначених у декларації, право на використання квартири в Іспанії отримали дружина нардепа Тетяна, а також їх дочки Маріанна та Маргарита та син Андрій.

Це право набуло чинності з 1 червня 2022 року. Однак декларація не містить інформації про точне розташування квартири – не вказано місто або адресу в Іспанії.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Записи у декларації Юрія / фото: скріншот

Нардеп також не надав даних про вартість цієї квартири, тому залишається загадкою, наскільки просторе чи розкішне житло з'явилося у розпорядженні родини Корявченкова на іноземній землі.

Зацікавлює і те що, що власником цієї квартири є громадянин іншої держави, та її особисті дані залишаються під завісою таємниці.

Такі обставини не можуть не викликати інтересу у громадськості, особливо з урахуванням активної дискусії навколо діяльності та способу життя представників влади.

Раніше ми писали про те, що українці звинуватили нардепа Гончаренка у розгоні російських фейків та хайпе, обранець відповів виборцям: "Ідіть на*уй"

Крім того, Знай.ua повідомляв, що в військові поставили Волошина на місце, пояснивши, чому йому не потрібно боятися ТЦК: "Ніхто нікого в окопи не заганяє"

Також наш портал інформував, що Максим Жорін пояснив, чому депутатів слід відправити в окопи: "Шоу для слаборозвинених"