На запит ДБР, агентство з розшуку та менеджменту активів розшукали активи, скандального Ігоря Гринкевича та пов'язаних з ним людьми. Серед фігурантів є й ім'я Соні Морозюк - нареченої Романа Гринкевича.

Про це повідомили в пресслужбі АРМА. Загалом у власності родини 17 квартир, з яких 1 квартира Мар'яна Шведа та 2 Соні Морозюк. Окрім цього було встановлено інформацію про 18 земельних ділянок, 9 елітних автомобілів, корпоративні права, загальною вартістю 14,7 млн грн, 12 одиниць зброї та три права на інтелектуальну власність.

Ігор Гринкевич

Ще в підозрюваних знайшли рахунки в понад 8 банківських установах.

Соня Морозюк зустрічається з Романом Гринкевичем, на якого також оформлено дві будівельні фірми. За даними національного агенства на дівчину оформлено дві квартири, які можуть бути пов'язані з незаконним заволодінням коштів.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

До цього моменту дівчина запевняла, що нічого окрім двох ювелірних виробів не отримувала від Романа або його родини.

Соня Морозюк. Фото скріншот з Instagram

У власності родини Гринкевичів є приміщення в центрі столиці (на вулиці Саксаганського). Кому воно належить в АРМА не зазначили, але раніше фігурувала інформація про те, що Морозюк купила галерею-майстерю за чверть мльйони доларів. Про те чи пов'язані між собою ці приміщення невідомо.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Instagram-блогерка підтримала Ігоря Гринкевича в наживанні на армії: "Ну вкрав він. Ну красавчікі"

Раніше портал Знай інформував, сімейний підряд Гринкевичів: куди витрачали криваві мільярди, зароблені на скандальних закупівлях

Також наш портал повідомляв, після спроби хабаря та потужного скандалу з Ігорем Гринкевичем його компанія продовжить постачати їжу військовим