Про це стало відомо журналістам ASPI News, пишуть Українські Новини.

"Віктор Гречка, заступник мера Бердянська, начальник штабу партії "За Майбутнє" і відомий корупціонер, який не тільки не приховував своїх антиукраїнських настроїв, а й готував грунт для окупаційної влади протягом року до початку війни, продовжує свою підпільну діяльність шляхом розподілу своїх "людей в керівництві" окупаційної адміністрації міста", - йдеться в статті.

За словами людей, наближених до міськадміністрації, Гречка давно готувався до приходу своїх гостей. Так, в 2020 році він намагався поставити Олександра Боровкова на посаду керуючого справами виконкому, але жителі міста не хотіли бачити сепаратиста в управлінні міста.

Олександр Боровков-близький друг Гречки, разом з яким вони "грабували" місто і працювали на РФ, а також діючий член забороненої Комуністичної партій, брав активну участь в "антимайданах" і мітингу "на підтримку референдуму в Криму", - йдеться в статті.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

У свою чергу Боровков, близький друг і компаньйон у справах комунального бізнесу того ж Олександра Сауленка, якого зараз призначили тимчасовим виконуючим обов'язки мера в "окупаційній адміністрації Бердянська".

Видання стверджує, що 59-річний самопроголошений мер Сауленко – педофіл, засуджений за інтимний зв'язок з дітьми.

За інформацією журналістів, в команду Гречки входить також його син Віталій, ще недавно втратив посаду заступника мера з питань ЖКГ, оскільки був спійманий на" відмиванні " грошей.

"Проти Гречки-молодшого було порушено кримінальну справу, в результаті якої той втратив солодку посаду. Але так і не сів. Батько, а точніше, саме зв'язки Гречки-старшого, допомогли зам'яти справу і уникнути покарання", - стверджує журналіст.

Важливу роль відіграє журналіст штабу партії "За Майбутнє", і ручний прес-секретар Віктора Гречки, який довгий час спотворював інформацію, а зараз активно пропагує"русский мир".

Ці люди зараз стоять на чолі "окупаційної адміністрації" в Бердянську і вже дуже скоро будуть відповідати за Законом України за держпідприємство.

Нагадаємо, що 111 стаття Кримінального кодексу України (Державна зрада під час воєнного стану) передбачає довічне позбавлення волі та конфіскацію майна.