Таке думку висловив журналіст і блогер Олександр Зубченко, пише Киеввласть.

“Мирне корупційне життя Києва триває. Поки британські та американські ЗМІ лякають українців вторгненням і "розграбуванням Києва", соратники мера Віталія Кличка вже активно займаються цим - зокрема, дерибаном столичних земель. Так, Михайло Терентьєв, вже спійманий на скупці голосів, замість того щоб сидіти - і незважаючи на «загрозу вторгнення» - активно каламутить корупційні схеми. Кому війна, а кому і мати рідна", - зазначив журналіст.

Він нагадав, як цього "патріота" Терентьєва ще в 2020 році зловили на підкупі виборців на виборах до Київради в Печерському районі.

“У Мережу потрапило відео спілкування його помічника з "ланковим" по підкупу виборців. Обговорювали "успіх заходу" і це не єдине відео. Є ще одне, де вже сам Терентьєв обговорює деталі організації скупки голосів. І навіть говорить про те, щоб "вплинути" на його головного конкурента в окрузі, який... також йде від удару! На цьому ж відео, до речі, помічник Михайла Олександровича - дехто Ігор Федоренко - з вихвалянням смакує технічні подробиці побудови сітки підкупу виборців, розповідаючи, що він з Терентьєвим вже 15 років", - написав блогер.

Втім, за його словами, всі ці викриття і зафіксовані факти чомусь зовсім не зацікавили правоохоронців.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Михайло Терентьєв спокійно скупив потрібну кількість голосів і пройшов до Київради. Мало того-очолив земельну комісію. І ніяких питань до нього, справу ніхто не розслідує. В результаті хлопець, який остаточно офігів від безкарності, сьогодні нахабно дерибанить київську землю. На відео він квапливо зачитує Порядок денний, в якому суцільний розпил землі. Зрозуміло, чому він поспішає. По-перше, треба встигнути напхати до порядку денного якомога більше "прибуткових" пунктів про землевідведення, оренду, продаж і т.д. а, по-друге, зробити це так, щоб ніхто нічого не зрозумів і ні в кого не виникло питань. Хоча поки йому хвилюватися нема про що - його злочини правоохоронні органи впритул не помічають", - резюмував Олександр Зубченко.