У ЗМІ з'явилося відео, на якому нардеп Гео Лерос спланував підпал свого автомобіля Mercedes Benz. План був оцінений в 60 тис. доларів, пише Фром.юа.

Публікуємо матеріал без коментарів і ремарок. Редакція не несе відповідальності і не перевіряє дані, надані і опубліковані сторонніми інформаційними ресурсами.

Один з головних критиків офісу Президента і особисто президента Володимира Зеленського нардеп Гео Лерос рік тому позбувся автомобіля – Mercedes Benz за 332 тис.грн був спалений у дворі його будинку 28 серпня 2020-го. Відразу після цього Лерос почав активно світиться в ЗМІ, розповідаючи про те, що підпал – відповідь на його діяльність по боротьбі з корупцією у вищих ешелонах влади, нагадує Інтернет-видання «Компромат».

"Ось тільки про підготовлюваний підпал він знав за місяць. Більш того, знищення автомобіля і наступні події були частиною плану самого Лероса, про що свідчать записи з його участю.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

На них в одному з офісних центрів Києва» правдоруб «Лерос отримує важкий пакет з імовірно $60 тисячами, після чого викладає план "чотирьохходівочки". Так, згідно із задумом, Лерос анонсує брифінг, де збирається розповісти про факти корупції, в яку залучений в тому числі мер Кличко. Якраз для привернення уваги громадськості, нардеп пропонує спалити своє авто, за підсумками чого справою повинні були зайнятися МВС і особисто тодішній міністр Аваков. Дивно, але всі плани Лероса, що потрапили на дане відео від 24 липня 2020-го, пізніше втілилися в життя», - резюмує «Фром.юа».