"Чемпіонство – наша головна мета у внутрішніх змаганнях. Ми розуміємо, що це лише початок великого шляху "Металіста" - пише МатчДей.

Ці слова Сергія Курченка датовані груднем 2013 року, а вже наступної осені «Металіст» чекав гучний провал у Лізі Європи — 6 поразок у 6 матчах з командами калібру «Локерена» та «Легії». Те, що вболівальникам харківського клубу могло приснитися тільки в кошмарному сні, вони побачили в реальності.

Нині побіжний екс-президент харківського клубу не соромився гучних слів, але вболівальники завжди ставилися до його висловлювань скептично з однієї простої причини — вони завжди розходилися зі справами.

Рівно як і до слів голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, який запевняв громадськість в наступному: «Сергій Курченко, який зробив заяву про розвиток команди на офіційному сайті ФК «Металіст», виклав своє бачення майбутнього «Металіста», який напевно зробить все з того, що він сказав, у тому числі доведе до логічного завершення придбання стадіону «Металіст».

У підсумку і Курченко, і Добкін в очах футбольної громадськості Харкова є вбивцями великого футболу в місті. Відсутність топової команди і гучних перемог в єврокубках, зруйнована інфраструктура і порожні трибуни на другорозрядних змаганнях — ось та спадщина, що залишили Сергій Курченко разом з підтримуючим його Михайлом Добкіним для харків'ян.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще