Про це пише Політрада.

Ні, я не втомлюся дивуватися тому, що відбувається на чернігівській землі. Розпочався процес над кримінал-депутатом від партії Ляшка Олегом Авер'яновим.

Ні, не у справах про рейдерські захоплення, там поки глухо. Йому поки вдається йти від заслуженого покарання. Справа слухається за фактом викрадення у колишньої дружини депутата від Радикальної партії Ляшка Авер'янова автомобіля вартістю 1млн 600 гривень.

Історія проста, Авер'янов вирішив, що дружина набридла і пора міняти, що ж, буває, розлюбив одну і тут же знайшов іншу. Двоє дітей в розрахунок не йдуть і тільки заважають новій любові, що теж не дивує, на жаль.

Але те, що людина – фігурант стількох кримінальних справ, знову кандидат у депутати від партії Ляшка і має шанси бути обраним – мене вражає і за межею мого розуміння. Людина, яка кинула дітей, нічим не допомагає їм після розлучення з колишньою дружиною. Але йому цього було мало, він забрав у неї машину і за підробленими документами оформив її на себе.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Так звучить звинувачення, оголошене в суді прокурором. Депутат свою провину заперечує, та він просто вважає нормою забирати все, що йому хочеться. Так ось питання до тих, хто за нього хоче голосувати, ви думаєте, що вас він не кине? Ви, напевно, для нього ріднею його дітей?

Ну що ж, вас грабують, і ви знову їм хочете дати можливість робити це далі? Я дуже хочу поїхати і подивитися, чим цей суд закінчиться. Термін світить не малий. Боюся, можете залишитися без свого депутата. Немає вибачення тим мужикам, хто кидає і зраджує своїх дітей. Але ті, хто ще їх і грабує, просто для мене моральні виродки.

Ще не пізно подумати і зробити свій вибір, ви з ким: з таким депутатом або зі своєю совістю. Я-за совість, я - за дітей!

P. S. У моєму житті були два друга, які після розлучення відмовилися допомагати своїм дітям, більше таких друзів в моєму житті немає!

Алекс Білий, спеціально для політради