За київським 221-м виборчим округом втретє поспіль має намір стати депутатом Леонід Олександрович Ємець. Молодий ще чоловік, досить часто з'являється на екранах телевізорів. Красиво говорить, чесно блищить очима і підкуповує довірчими інтонаціями. Одним словом - такі виборцям подобаються. Поки виборець не дізнається, що в реальності стоїть за симпатичною фізіономією і добре підвішеним язиком. А ось тут все починає виглядати не так привабливо, пише "7 днів".

По-перше, наш герой ніколи не працював. Так вийшло, що він з 22 років активний політичний і громадський діяч. Дуже активний і гнучкий політик, якщо судити за його пригодами по різним партіям. Починав в партії рідного батька, колишнього депутата ВР, Олександра Ємця. Потім перейшов до Ющенка, потім до Тимошенко, наступним був Арсеній Яценюк. Нині Леонід приєднався до Вакарчука і балотується від партії "Голос". Просто голова паморочиться від акробатичної спритності цього молодого політика. Особливої ​​користі для виборців від його активності, правда, не відчувається. На окрузі як була купа невирішених проблем, так і залишається. Яке там вивезення сміття та розбиті дороги з поганими комунікаціями? Не до цього. Головне вирішити державні справи, а загаджені прибудинкові території почекають. А на державному рівні Ємець, дійсно, вніс і пролобіював закон про відновлення довіри до суддів. Але щось ми не чули, щоб судді стали чеснішими і народ відновив до них свою сильно підірвану довіра. Але, як то кажуть, війна-фігня, головне-маневри! І багато самопіару на блакитних екранах. Про перебування мажоритарника в складі парламентської фракції, яка повністю встратила народну довіру "Народного Фронту", не будемо багато розповідати. І так все зрозуміло ... Близькість до корумпованого екс-прем'єра Арсенія Яценюка не дає радісних фарб в загальну картину життя нашого героя.

По-друге, спосіб життя дармоїда, з точки зору звичайного трудяги, приносить непоганий дохід. До того непоганий, що Леонід Ємець став майстром гри в гольф. Гра ця елітна і не для середніх гаманців. Захоплення гольфом і постійні роз'їзди на турніри і відпочинок по всьому світу, не заважають нашому депутату декларувати, наприклад, 390 гривень (!!!) річного доходу. Перша дружина в той же рік, декларує 6,5 мільйона гривень. Звичайна історія - дуже пощастило депутату з дружиною. З ким не буває. Потім розлучення, друга дружина. І знову пощастило-теж багата. Чоловік-депутат декларує тільки депутатську зарплату, компенсацію на діяльність і відсутність нерухомості, а дружина - дуже багата на придане. Тут будинок і дача в Козині, кожна під 200 кв. метрів, кілька великих ділянок землі там же, елітні автомобілі і багатотисячні заощадження. Квартири в Києві, само собою, навіть не будемо згадувати.

Але про все це наш депутат не розповідає, з чесною іскоркою в очах, з екранів телевізорів. У нього на даний момент зовсім інша проблема: як в третій раз "продати" виборцям 221-го київського округу свою "принциповість", "незалежність" і "чесність". Доведеться на деякий час закинути улюблену гру і забути про смарагдові газони Майамі. Вимушено ненадовго спуститися до доброго, наївного та жалісливого виборця й розповісти йому цікаві історії про чесного і бідного парубка, який захищатиме його інтереси у Верховній Раді. У проміжках між турнірами в гольф.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Краще б в ЖЕК пішов працювати на окрузі - більше користі було, після 20 років неробства в політиці.