В Аргентині для відвідувачів відкритий незвичайний тематичний парк. Він називається Tierra Santa, що в перекладі означає "Свята земля". Це перший в світі парк, який повністю присвячений темі християнської релігії.

Про це повідомляє видання Мirror. Парк розташований на березі річки Ла-Плата. Його площа становить 7,5 гектара. Відвідувачі можуть тут простежити все життя Христа від народження до розп'яття і воскресіння. Також в парку представлені десятки біблійних пам'яток, включаючи Ковчег. Відвідувачі за кілька годин можуть пройти шлях Ісуса на Голгофу, піднятися на неї разом з ним і побачити скорботну сцену розп'яття.

В кожному парку є свій головний персонаж. У "Діснейленд" це Міккі і Мінні, в чарівному світі Гаррі Поттера це однойменний персонаж зі школи чарівництва, а у "Святої Землі" - Ісус Христос. В парку встановили сотні фігур людей виготовлених у натуральну величину. Тут є статуї Матері Терези та Папи Івана Павла II. Для створення атмосфери тієї епохи в парку побудували глинобитні та кам'яні будинки. Не обійшлося і без головного символу християнства - розп'яття.

Читайте також: Шарм-Эль-Шейх перетворюється на пустелю (фото)

У парку проводять 20-хвилинне шоу під назвою "виникнення. У ньому розповідається історія створення Всесвіту. У "Святій землі" є сцена Тайної вечері, але головним шоу парку є сцена воскресіння Христа. Сотні глядачів можуть побачити, як 12-метрова статуя сина Божого піднімається вгору під спеціальний звуковий супровід.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Але творці парку не забули й про прості радощі життя. Тут розташована велика кількість ресторанів, кафе і закусочних. На прилавках базарної площі розкладені різні сувеніри і східні солодощі.