Міністерство охорони здоров'я України оголосило про старт програми FACE TO FACE 2024, яка надає безкоштовні пластичні операції для пацієнтів з травмами обличчя. Ця ініціатива спільно з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery та іншими організаціями створена для військових і цивільних осіб, постраждалих внаслідок війни.

Програма охоплює пацієнтів з травмами голови, обличчя або шиї, які потребують реконструктивних операцій. Американські та українські хірурги проведуть операції цієї осені безкоштовно для обраних кандидатів.

Операція, скріншот: Youtube

Учасників програми відбиратимуть на основі поданих заявок, в яких бажано мати скановані копії виписок, фотографії та знімки досліджень КТ/МРТ.

Для участі у програмі пацієнти можуть звертатися через месенджери Telegram/Viber/WhatsApp за номером: +38 093 781 43 04. Перебування в медзакладі та операція є повністю безкоштовними для усіх учасників.

Популярні новини зараз

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Проведення операції без світла, фото stopcor

Ця гуманітарна ініціатива вже допомогла більш ніж 100 особам, зокрема з проведенням операцій по відновленню верхньої та нижньої щелепи шляхом пересадки кісток з інших частин тіла.

Нагадаємо, направлення скасують? Люди чекають місяцями, щоб їх прийняли у лікарні

Раніше ми писали про те, що від болю хочеться лізти на стелю: зірку "Танці з зірками" Ілону Гвоздьову атакувала інфекція

Вам буде цікаво дізнатися у Харкові військового зашивали "по живому": "Як ви воюєте, якщо навіть потерпіти не можете"