Польща прийняла рішення активно сприяти поверненню українських чоловіків мобільного віку для того, щоб вони могли служити в українських Збройних Силах та інших силах безпеки. Це важливий крок, зумовлений підписанням нової угоди про співробітництво у сфері безпеки між Україною та Польщею.

Владислав Косіняк-Камиш, міністр оборони Польщі, висловив переконаність у необхідності цього кроку для підтримки обороноздатності України в умовах війни з росією.

Мобілізація. Фото кадр з Youtube

Раніше поляцький міністр оборони висловлював занепокоєння поляків, спостерігаючи, що багато молодих українських чоловіків перебувають в Польщі як біженці, в той час як українські сили продовжують змагатися з російськими військами. Його слова підкреслюють необхідність активної підтримки та співпраці в цей важливий період для України.

Мобілізація. Фото: скриншот youtube

Популярні новини зараз

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Польща також підтвердила своє зобов'язання розширити тимчасовий захист для українських біженців, які шукають укриття від війни, хоча одну з фінансових підтримок для них скасували з початку липня цього року.

Крім того, Знай.ua повідомляв, українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі

Також наш портал інформував, у ТЦК з'явився новий документ: що треба знати

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що в Україні вирішили збагатитися на ухилянтах: як планують вилучати гроші