До 10 липня всі підприємства та організації повинні подати звіт за другий квартал щодо заброньованих працівників. Це означає, що юридична особа, яка відповідає за цей звіт, повинна включити інформацію про всіх заброньованих працівників з усіх підрозділів та філіалів підприємства.

У звіті необхідно вказати професійні назви посад або види робіт, які ці працівники виконують. Місце подання звіту залежить від специфіки діяльності Вашого підприємства.

Людина, яка втомилась від роботи. Фото: shutterstock

Наприклад, якщо Ваше підприємство виробляє товари для оборони, звіт слід надіслати до Міністерства оборони, Служби безпеки України або Міністерства стратегічних промисловостей.

Якщо Ваше підприємство належить до критичної інфраструктури, звіт потрібно надіслати до обласних військових або держадміністрацій та Кабінету Міністрів України.

Популярні новини зараз

Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

Показати ще

Фізична особа-підприємець рахує податки. Фото: вільні джерела

Не виконання обов'язку подати звіт може призвести до серйозних фінансових штрафів. Зараз стягування штрафів за невиконання цього зобов'язання становить від 34 до 59,5 тисяч гривень.

Це важливий процес для забезпечення відповідності законодавчим вимогам і контролю над залученням працівників у роботу.

Також наш портал інформував, податок на доходи фізичних осіб: скільки платити та за що

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що трудова книжка може стати недійсною – українцям підказали, що обов’язково зробити, щоб не втратити стаж

Вам буде цікаво дізнатися чекайте на податкову: до кого скоро прийдуть з перевірками