Заступник командира 3-го окремого штурмового батальйону (ОШБр) Максим Жорін висловив свою думку про те, що тих цивільних, хто без жодних підстав одягає на себе військову форму, щоб користуватися статусом "службовця" – повинні карати щонайменше високим штрафом.

Це сталося після скандалу, де Миколу Тищенка разом із його "помічниками" бачили посеред вулиць Києва, у військовій формі та без розпізнавальних знаків.

Максим Жорін. Фото Telegram

Нагадаємо, у соціальних мережах з'явилося відео, де видно, як люди у військовій формі побили та закували у наручники українського військового Дмитра Павлова з підрозділу "Кракен". Він щойно повернувся з фронту і гуляв містом із новонародженою дитиною.

Як з'ясувалося, ініціатором цієї витівки виявився Микола Тищенко. У відповідь на цю ситуацію, Жорін сказав:

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

"Охоронці Колі Тищенка та інших "дуже важливих" персон, псевдовоєнні на ЛГБТшних парадах, нардепи, що не мають жодного відношення до армії - всі натягують на себе військову форму. Відповідь на питання навіщо очевидна - всі ці не дуже порядні люди хочуть примазатися до категорії військових, надавши більше значення собі та своєї діяльності.

І продовжив:

Неодноразово публічно навіть запрошував тих самих нардепів – любителів військового одягу до підрозділу. П***дуйте на фронт і там носите її скільки завгодно.

Микола Тищенко, фото: Instagram

Також наш портал інформував, "Ми повинні побачити його за ґратами": українці лютують через напад Тищенка з охоронцями на ветерана ЗСУ

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що скандального підполковника Руслана Цобенка, який попався на хабарі, повернули до ЗСУ: замішаний Тищенко

Вам буде цікаво дізнатися головні новини за 21 червня: лють українців через напад Тищенка на ветерана ЗСУ та зарплату мобілізованих під час навчань