Ірина Слинькова пережила страшні випробування під час війни: окупацію, затоплення після вибуху Каховської ГЕС та постріл з автомата впритул з боку окупанта. Жінка отримала поранення в голову, яке спотворило її обличчя. Але надія, як і раніше, не покидає цю сміливу жінку.

Вона звернулася за допомогою до Львівського реабілітаційного центру UNBROKEN, де лікарі надають безкоштовні пластичні операції. Ірині вже зробили першу операцію і результати вражають.

Ірина Слинькова / фото: скріншот Youtube

В інтерв'ю вона докладно розповіла, як їй вдалося винести всі ці позови.

Вона згадує своє життя до війни із сумом. Її рідний будинок у селі Кардашинка був сповнений радістю та надією. Але коли російські війська увійшли до села, все змінилося. Ірина намагалася допомагати своїм сусідам, але настала трагедія.

Популярні новини зараз

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

2500 гривень для пенсіонерів: як отримати допомогу

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

"Люди були в шоці, у нас у Кардашинці томати вирощували огірки, капусту. Люди говорили: "Не знаємо... Будемо сіяти чи не сіятимемо, а кому?". А я кажу, що наші хлопці прийдуть, їх треба буде годувати, тож треба сіяти."

Ірина Слинькова / фото: скріншот Youtube

11 червня став днем, який назавжди змінив життя Ірини. Внаслідок вибуху російської гідроелектростанції її село було затоплено. Українські рятувальники евакуювали людей, але російські військові стріляли у беззбройних цивільних, включаючи Ірину.

"Я повернулася і побачила, що на дачі, на найвищому даху, знаходяться росіяни. Один стояв за колоною, ще двоє вискочили з горища. Я повертаюся і говорю нашим рятувальникам, що вони на даху, і почався обстріл Під час цього обстрілу було пробито човен, у ньому – семеро людей було поранено, у тому числі я, а троє було вбито."

Ірина Слинькова / фото: скріншот Youtube

Один із снарядів вразив Ірину в обличчя. Вона втратила око, зазнала серйозних пошкоджень обличчя. Але завдяки медичним зусиллям їй удалося вижити. Рятувальники вивезли її, а лікарі у Миколаєві виборювали її життя.

"Погано дихаю носом, перегородка викривлена, важко дихати лівою ніздрею, і треба протез ока поставити."

Нині Ірину чекають ще кілька операцій та процедур. Вона розповідає своєму чоловікові про свій стан і вірить, що все буде гаразд.

Попереду на неї чекають ще труднощі, але головне, що вона не втрачає надії та сил боротися. Адже після перемоги вона мріє повернутися у своє село та продовжити роботу на рідній землі.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що оберуть сільськість з усієї росії: демограф розповів, в якому місті може не залишитися українців

Вам варто дізнатися, що потрібно готуватися до потужних ударів: українців закликали не нехтувати тривогами