Компанія Coca-Cola планує випускати безалкогольні напої, які будуть містити каннабидиол.

Виробники вже почали переговори з канадськими постачальниками марихуани Aurora Cannabis Inc, повідомляє ТСН.

За твердженням представників компанії, зараз ведеться активне вивчення ринку, однак про остаточне рішення ще пізно говорити.

Слід зазначити, що міститься в марихуані каннабидиол не притаманна психоактивною дією і вміщує менш як 0,1 відсотка ТГК.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Існує думка, що новий напій представлять в якості символу здорового способу життя, який полегшує біль, покращує настрій і знімає спазми.

Якщо сторони досягнуть угоди, Coca-Cola стане першим великим виробником безалкогольних напоїв на основі марихуани.

Раніше про подібну иниативе заявляли представники пивоварної компанія Molson Coors. Пивовари мали намір випускати напої на основі марихуани разом з Hydropothecary Corp, а відомий пивний гігант Corona надав 4 млрд доларів виробникам марихуани Canopy Growth.

Нагадаємо, група дослідників з Університету Нью-Мексико довела, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.

Дослідники розробили спеціальний мобільний додаток Releaf App. Програма дозволяє вести облік споживання, оцінювати інтенсивність симптомів до і після прийому марихуани. Його творці вважають, що така методика набагато ефективніше інших.

Як повідомляв портал "Знай.uа" результати недавнього дослідження американських психологів показали, що найкращою мотивацією кинути палити можна назвати грошову винагороду.

Для доказу своєї теорії дослідники провели ряд експериментів за участю шести тисяч добровольців

Також Знай.uа" писав, що за даними Центрів з контролю і профілактики захворювань куріння сигарет і кальяну призводять до розвитку одних і тих же захворювань. Крім цього, дослідники заявляють, людина вдихає цигарковий дим в середньому 20 разів, а кальянний — 200 разів.