З 9 по 12 червня в Бостоні, США, пройшла Конференції Американського товариства харчування Nutrition 2018. На ній вчені з усього світу розповідь про те, як можна боротися з різними смертельними захворюваннями просто змінивши свій раціон. Передає Clutch.
Яйця і діабет
Дослідження показали, що люди, які мали діабет 2 типу, продемонстрували зниження факторів ризику регулярно вживаючи яйця. Їх присутність в щоденній дієті приводило до поліпшення глікемії натщесерце і зменшення резистентності до інсуліну в порівнянні з учасниками, що вживали замінники яєць.
Горіхи пекан і хвороби серця
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Молочні продукти і колоректальний рак
У дослідженні взяли участь 101 677 людей у віці від 54 до 83 років. Було встановлено, що люди, які вживають молочні продукти з високим вмістом жиру менш схильні до ризику захворювання на рак прямої кишки.
Овочі, ягоди і хвороба Паркінсона
Результати продемонстрували, що вживання зелених овочів і ягід допомагає знизити ризик захворювання хворобою Паркінсона.
Кава і захворювання печінки
Регулярне вживання кави може врятувати вашу печінку. Люди, які вживають три або більше чашки кави мають низький ризик госпіталізації в зв'язку з хворобами печінки.
Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", через високі ціни нам доводиться економити і відмовляти собі багато в чому. І часто ми економимо на продуктах харчування, вибираючи продукти дешевше, не замислюючись про їх якість. Дієтологи розповіли, на яких продуктах ні в якому разі не варто економити.
Не варто економити і купувати дешеві десерти і випічку. Ви ризикуєте отримати неякісний продукт з великим вмістом шкідливого маргарину, замінників цукру та інше. Такими ласощами можна і отруїтися.
Оскільки какао-боби і какао-масло досить дорогі, тому і шоколад не може бути дешевим. Низька ціна говорить про те, що цей шоколад не справжній і в ньому багато жирів-замінників.
Думка про те, що поголовно всі напівфабрикати шкідливі - брехня. Просто варто звертати увагу на ціну і склад, а ще на виробника. Адже, якщо кг пельменів коштує менше, ніж навіть половина кілограма м'яса, то хіба там може бути м'ясо?