До Нового року залишився 71 день - ніби й багато, але ж ми усе завжди робимо в останню мить. Тож чому б цього разу не почати підготовку заздалегідь.
Портал Clutch пропонує навчитися готувати традиційне новорічне блюдо - оселедець під шубою.
Вам знадобиться:
- оселедець
- картопля
- яйце (варене)
- морква
- буряк
- зелень
- майонез
Як приготувати:
Популярні новини зараз
Показати ще
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
- Помийте, почистіть і відваріть овочі.
- Поріжте оселедець і виберіть з нього кістки.
- Натріть овочі на великій тертці.
- На велике блюдо шарами викладайте інгредієнти в такому порядку: оселедець, картопля, майонез, морква, майонез, картопля, майонез, буряк і знову майонез.
- Натріть яйце і посипте їм салат зверху, поріжте зелень і прикрасьте блюдо.
Дивіться відео-інструкцію
Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як приготувати домашній глінтвейн.