Курячий бульйон, який є основою для багатьох страв, використовувати не варто, так як він може серйозно зашкодити вашому організму.
Про це повідомили лікарі-дієтологи, передає "АіФ".
Експерти радять зливати воду, в якій варилася курка, свинина або яловичина.


Справа в тому, що якість дуже часто кульгає і м'ясо, накачане під зав'язку антибіотиками, гормонами і іншими, некорисними речовинами, може бути для людини небезпечним.
Через це експерти радять українцям купувати відразу суповий набір або відокремлювати м'ясо від кістки і варити бульйон виключно на них. А ось м'ясо безпосередньо додавати в каструлю вже у відвареному в декількох водах (перший бульйон бажано злити).
Пенсіонерам виплатять надбавки: хто може отримати 1180 гривень
ТЦК почали вилучати права на блокпостах: адвокат пояснила, що потрібно робити
Навіть працювати заборонять: ухилянтам готують серйозні обмеження
Гроші більше не прийдуть на картку: щомісячні виплати скасують, якщо не виконаєте нові умови
Більше того, варто звернути увагу, що при захворюваннях нирок і подагрі краще взагалі не вживати білок.
Так, в кошик овочів увійшли продукти, які підлягають державному моніторингу цін, тобто по одному кілограму буряка, капусти, картоплі, моркви та цибулі. Про це експерт написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що жахливу антисанітарію помітили відвідувачі в одному з найпопулярніших супермаркетів Києва. Про це пишуть в телеграм-каналі "ХК". "Знаєте чому в Ашані (на Вільямса) так багато мошки? Тому що комашки дуже люблять жерти ГНИЛЬ, якої тут до дупи", - написав користувач.