Курячий бульйон, який є основою для багатьох страв, використовувати не варто, так як він може серйозно зашкодити вашому організму.
Про це повідомили лікарі-дієтологи, передає "АіФ".
Експерти радять зливати воду, в якій варилася курка, свинина або яловичина.
Справа в тому, що якість дуже часто кульгає і м'ясо, накачане під зав'язку антибіотиками, гормонами і іншими, некорисними речовинами, може бути для людини небезпечним.
Через це експерти радять українцям купувати відразу суповий набір або відокремлювати м'ясо від кістки і варити бульйон виключно на них. А ось м'ясо безпосередньо додавати в каструлю вже у відвареному в декількох водах (перший бульйон бажано злити).
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Більше того, варто звернути увагу, що при захворюваннях нирок і подагрі краще взагалі не вживати білок.
Так, в кошик овочів увійшли продукти, які підлягають державному моніторингу цін, тобто по одному кілограму буряка, капусти, картоплі, моркви та цибулі. Про це експерт написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що жахливу антисанітарію помітили відвідувачі в одному з найпопулярніших супермаркетів Києва. Про це пишуть в телеграм-каналі "ХК". "Знаєте чому в Ашані (на Вільямса) так багато мошки? Тому що комашки дуже люблять жерти ГНИЛЬ, якої тут до дупи", - написав користувач.