Військові АТО, які повернулись з фронту, вирішили зайнятися бізнесом з виготовлення тушонки, щоб показати,яким насправді має бути харчування для військових.
Про це йдеться в сюжеті "24 каналу". Власну справу розпочали шестеро бійців, які входили до першої хвилі мобілізації, й так втілили спільну мрію. Налагодити бізнес вдалося за два роки.
Бійці планують запустити ще й виробництво гарнірів. Наразі готові експериментальні набори – гречка з грибами, бобові, рис з сухофруктами та картопля з овочами. Якщо вгадають зі смаками, то запустять їх у виробництво.
"Жодних хімічних добавок. В АТО довелося куштувати таке... Там виключно артефакти були. У нашому продукті одне м'ясо без жодних артефактів", – наголосив начальник відділу продажів Антон Колумбет.
Бійці запевняють, що їх продукція містить 98% натурального м'яса, а решта – це спеції та бульйон. Вони також розробили спеціальну герметичну упаковку, яка значно зручніша за банку.
Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці
Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць
За кіло каші доведеться віддати 93 грн: супермаркети оновили ціни на рис, гречку та макарони
Готуйтесь – буде дорожче: українцям стане складніше дозволити собі навіть шматок хліба
Працювати підприємці з Міноборони не хочуть. Причина в тому, якщо виконувати тендерні вимоги відомства, то м'яса у консервах взагалі не буде.
10% від прибутку бійці віддають волонтерам. Бізнес їх набирає обертів, але вони готові піти знову на фронт у разі потреби.
Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв , Міноборони виявило численні порушення в харчуванні військових.