Олена Кравець, відома українська акторка і зірка "Кварталу 95", поділилася з Машею Єфросиніною інформацією про свою тривалу боротьбу з хронічною хворобою. В інтерв'ю Кравець розповіла, що приблизно шість років тому на її шкірі з'явилися червоні пухирці.

Спочатку зірка не могла зрозуміти причину цієї шкірної реакції і звернулася до лікаря, який діагностував у неї кропив'янку. Кравець згадала, що в перші тижні після появи симптомів лікар запевнив її, що хвороба зазвичай проходить протягом шести тижнів.

Олена Кравець, фото: Знай.ua

Однак, коли цей термін минув, і симптоми не зникли, Олена зрозуміла, що справа набагато серйозніша, ніж здавалося спочатку. Кропив'янка — це токсико-алергічний дерматоз, що проявляється рожевими пухирцями на шкірі та супроводжується сильним свербінням.

Вона може бути стійкою і тривалою, вимагаючи постійного медичного та психологічного догляду. Артистка жартувала, що її хвороба стала "невід'ємною частиною її життя", зазначивши:

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими

Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Показати ще

"Ми з нею за ручку. Вона памʼятає про мене, а я — про неї. Не даємо одна одній про себе забути" — пожартувала Кравець.

"Тихий вечір" з Оленою Кравець / фото: скріншот Youtube

Олена розповіла, що намагається впоратися з недугою за допомогою спеціальних медикаментозних засобів та психологічної підтримки, що допомагає їй зменшити симптоми і покращити якість життя. Хоча Кравець повідомила, що іноді їй здається, що проблема вже минула, але, на жаль, кропив'янка час від часу нагадує про себе.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" Ірина Гатун "відморозилась" після ганебного жарту: "Адекватні люди розуміють"

Раніше ми писали про те, що Наталка Денисенко ділиться шокуючою історією про те, як її шестирічний син вижив у Чернігові під час ракетної атаки

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Потрібно зрівняти із землею": у путіна покарали акторку Тетяну Лазарєву за антивоєнну позицію