Напевно, серед наших читачів є чимало тих, хто обожнює саме зелений чай. Звичайно, хтось вважає, що він корисніший за чорний, а хтось просто його любить, як напій.

Але, як і в будь-якій справі, тут є свої правила, як і є час, коли пити зелений чай абсолютно не рекомендується. Читайте та запам'ятовуйте, щоб не шкодити своєму здоров'ю.

Зелений чай. Фото: скрін youtube

Чому не варто пити зелений чай одразу після пробудження

Зелений чай є джерелом досить сильних антиоксидантів та поліфенолів. Через ці компоненти збільшується вироблення шлункового соку. Підсумком може стати порушення травлення.

Тому не варто вживати напій на порожній шлунок. Якщо ви все ж таки хочете випити зелений чай вранці, то зробіть це вже після сніданку.

Популярні новини зараз

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Показати ще

Чому не варто пити зелений чай після 18:00

Не варто забувати про те, що напій містить кофеїн. Таким чином, вечірнє вживання зеленого чаю загрожує проблемами зі сном. Не виключено, що людина, яка випила філіжанку напою ввечері, довго не зможе заснути, а в результаті не виспиться.

Зелений чай, кадр з відео

Нагадаємо, що зелений чай може принести більше шкоди, ніж користі: коли напій стає небезпечним. Популярний напій прийнято вважати корисним, але не так однозначно.

Раніше ми повідомляли, що переїдання кавуна може призвести до небезпечних наслідків: забігами до туалету все не закінчиться.

Також стало відомо про дві сторони медалі: стало відомо про шкідливі властивості корисної каші, яку їдять усі.