Українська письменниця Лада Лузіна поділилася таємними ритуалами, які треба робити лише раз на рік – у ніч Івана Купала.

1. Використовувати магію вогню та спалити усі свої неприємності. Лише на Купала можна позбутися всього, що вас обтяжує. Розведіть багаття і спалить у ньому хвороби, неприємності, невдачі та інше. Можете навіть спалити колишнього, який не дає спокою, та причину всіх сварок із мамою.

Купала - це ідеальний день для того, щоб зробити генеральне прибирання в будинку та в голові. Напишіть на папірцях те, що вам заважає та киньте у вогонь. Але, в жодному разі не можна писати тільки ім'я людини, яка приносить неприємності. Напишіть краще про той негатив, якого хочете позбутися.

2.Використовувати магію води для ворожіння. Сплетіть вінок із квітів і, після заходу сонця, закиньте його подалі у воду. Якщо вінок нікуди не сплив, завмер на місці – ситуація у вашому житті не зміниться. Якщо вінок потонув чи розплевся – чоловіки у вашому житті можуть вас обдурити.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Показати ще

3.Подарувати віночок русалочці. У цей період безтілесні духи-русалки ненадовго знаходять тіло, тому їм необхідний одяг. Передаючи їм подарунки, дівчина може загадати бажання. В Україні вважалося, що якщо дівчина вночі піде одна і повісить подарунок для русалки, та на подяку приворожить хлопця, ім'я якого вона назве.

4. Нарвати чарівних рослин. Зірвіть, наприклад, тирліч-траву, яка саме в цей день дасть змогу літати. За старими та новими легендами, троянда, зірвана на Купалу, може подарувати людині привабливість, любисток – кохання, а будяко – силу.

Троянди. Фото Freepik

5.Поговорити з деревами. На Купала, як кажуть легенди, дерева можуть розуміти людську мову, хоч не можуть відповісти.

6.Приготуватися до довгої спеки. Після Купали починається Перунове літо – час абсолютної влади сонячного бога.

7.Приготуватися до купального сезону. Адже багато хто ще не встиг викупатися в не прогрітій воді. На саме свято Івана Купала купатися категорично заборонено – водяний відзначає свій день народження і може затягнути купальника під воду.

Нагадаємо, що натільний хрестик може приховувати небезпеку: коли варто насторожитися.

Раніше ми повідомляли, що настав час молитися: найсильніші слова за Україну, які треба говорити щодня.