"Нафтогаз" попередив усіх власників газових приладів: що потрібно зробити кожному

У "Нафтогазі" розповіли, що рекомендується зробити кожному власнику газових приладів, щоб уникнути неприємностей. Відповідне повідомлення опубліковано на facebook-сторінці газопостачальної компанії.

При несправності газового приладу або утворенні зворотної тяги у приміщенні може накопичуватися чадний газ. Він дуже небезпечний, адже не має запаху і навіть у невеликих кількостях може спровокувати отруєння.

Фахівці компанії "Нафтогаз" радять кожному власнику газової плити, котла або колонки мати дуже корисний прилад - сигналізатор газу.

Споживання газу. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня

Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Резерв+ отримав важливе оновлення

18 червня 2024 року в мобільному додатку "Резерв+" з'явився QR-код, який стане електронним аналогом військово-облікового документа. Експерти розповіли, навіщо він потрібний і як його отримати.

Це нововведення значно спростить життя військовозобов'язаних, призовників та резервістів, адже їм більше не потрібно буде носити з собою паперові документи.

QR-код у Резерв+ буде виконувати кілька важливих функцій:

  • Заміна паперового військово-облікового документа QR-код матиме таку юридичну силу, як і паперовий документ, і його можна буде пред'являти на вимогу представників ТЦК і СП або Національної поліції.

Людина, яка користується Резерв+

Почнуть звільняти від мобілізації: кому пообіцяли бронювання на рік

Для забезпечення безпеки збиральних робіт в аграрному секторі України працівників тимчасово звільнятимуть від мобілізації. Про це повідомив в.о. міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького на Black Sea Security Forum.

Висоцький пояснив , що для захисту аграріїв та їхньої ефективної роботи було прийнято кілька важливих рішень щодо мобілізації.

Село, скріншот: YouTube

Українці можуть збільшити пенсії майже на 300 гривень: головне – не боятися лікарів

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які мають відношення до отримання пенсійних виплат, є дуже важлива інформація. Важливо розповісти, хто із пенсіонерів може звернутися до Пенсійного фонду для призначення надбавки до пенсії.

Відомо, що в Україні вже 14 червня відзначили Всесвітній день донорства. У Пенсійному фонді України нагадують, що частина донорів може отримувати надбавки до пенсії.

Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби Пенсійного фонду України.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Українцям радять терміново оформити "теплі" субсидії: часу лишилося мало

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок за комуналкою, є дуже важлива інформація. Відомо, що в Україні триває сезон, що не опалюється. Важливо знати та розуміти, на цей час розраховують та призначають субсидії, а також, що потрібно робити тим, хто їх отримує.

Для загального розуміння безпосередньо неопалювальний сезон починається 1 травня і триватиме до 30 вересня.

З чим і кому потрібно звертатися до Пенсійного фонду за таким видом субсидії, роз'яснюють у Волинській облдержадміністрації.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube