За новоюліанським календарем християни східного обряду в Україні відзначають Вознесіння Господнє 13 червня.

Поздоровленням із Вознесінням Христовим знадобляться всім, хто вважає себе православним християнином. Привітати можна віршами, відео або вибрати красиві тематичні картинки цього дня.

Вознесение Господне, фото: pixabay

****

Вітаю з Вознесінням! Нехай Господь охороняє вашу сім'ю від зла та негоди і дарує вам добробут, любов і благодать. Нехай на серці буде світло і спокійно, щодня приносить радість та позитив.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять працювати на п’ять років довше – хто може забути про пенсію у 60 років

За шкалою від 1 до 12 – все катастрофічно погано: українців закликали роками терпіти відключення

Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат

Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача

Показати ще

****

Вітаю з Вознесінням Господнім і бажаю всього найдобрішого та найсвітлішого у це чудове свято! Нехай душа буде сповнена щастя, радісних емоцій та любові! Нехай Господь пошле своє благословення і допомагає у всіх добрих справах та починаннях!

****

Вітаю зі святом Вознесіння Господнього і від душі бажаю щасливого довгого життя з чистими думками, з добрими справами, з людьми, що люблять, з вірними друзями, з красивими історіями, з ніжними почуттями!

****

Дзвін дзвонів несе нам радісну звістку — настало свято Вознесіння Господнього. Вітаю! Миру та спокою Вашій родині, щастя, умиротворення та благодаті. Будьте здорові та спокійні, бережіть душу від усякого зла. Врятуй та збережи Вас Господь!

****

Ікона Вознесіння Господнє, джерело: palomnik.com

****

Світ будинку, щоб віра і любов гріли та оберігали серця близьких та палко коханих людей. Нехай у небі завжди світить зірка, яка висвітлює дорогу і спрямовує на правдивий шлях. Усіх благ та процвітання! З Вознесінням Господнім!

****

Господь піднісся в небеса і тим самим подарував нам надію на щастя та світле майбутнє. Нехай Він береже тебе згори, нехай кожна молитва, сказана твоїм серцем, буде почута. Зі святом!

****

Від щирого серця вітаю зі світлим днем ​​Вознесіння Господнього! Нехай у ваш дім зігріє сонце і промені наповнять добром, радістю, щастям! Бажаю порозуміння, дружної родини та міцного кохання!

****

Нехай Господь ніколи не залишить вашу домівку, і оберігає в цьому житті не тільки від бід, а й від поганих вчинків, помислів і людей. Нехай його кохання ніколи не дасть згаснути вогню віри у ваших душах. Бажаю вам благополуччя та щастя, здоров'я та миру, гармонії та доброго світла в очах. З Вознесінням!

****

Нагадаємо про нові дати свят: коли у 2024 році відзначають Трійцю, Вознесіння та Різдво Івана Предтечі.

Раніше ми повідомляли, що настав час молитися: найсильніші слова за Україну, які треба говорити щодня.