Твердий, плавлений та кисломолочний сир можна придбати за новими цінами. Деякі товари стали доступнішими, але не обійшлося і без подорожчання. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Великі супермаркети вкотре перерахували ціни на популярні молочні продукти. На цей раз перестановки торкнулися популярних видів сиру.

Ціни на сир. Фото: скрін youtube

Твердий сир

Середня вартість сиру "Звени Гора" голландська 45% відчутно знизилася - з 451,77 до 418,40 гривні за один кілограм. Найнижчий цінник у мережі Novus – 329 гривень за кіло.

Твердий сир "Комо" традиційний 50% також порадував здешевленням. Середня вартість продукту зменшилася майже на 24 гривні – до 398,39 гривні за кілограм.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку

5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів

Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі

Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня

Показати ще

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Плавлений сир

Середня ціна плавленого сиру "Весела Корівка" вершковий 38% стабільно утримується на рівні 23,40 гривні за 70 грамів. За даними моніторингу, вартість не змінюється вже кілька місяців поспіль.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Кисломолочний сир

Продукт торгової марки "Простонаше" 9% у середньому продається по 82,04 гривні за 300 грамів. Цей кисломолочний сир збільшився у вартості на 7,37 гривні. Найдоступніший товар у мережі супермаркетів Megamarket – 77,40 гривні.

Ціни на сир. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні скоригували ціни на крупи: скільки заплатимо за гречку, рис та пшоно.

Також наш портал інформував, доступна рибка тільки в річці: короп, оселедець та скумбрія продаються за новими цінами.

Крім того, ми писали, ціновий переворот у супермаркетах: зелена цибуля, часник та гриби стали доступнішими.