Сонячне затемнення в Овні 8 квітня: що категорично заборонено робити цього дня, будьте обережні

Сьогодні настає дуже серйозний день - мало того, що "Чорний молодик", так ще й поні сонячне затемнення.

Запам'ятайте, що сьогодні в жодному разі не можна загадувати бажання, тому що вони або просто не виконуватися, або виконуватися в найгіршому варіанті і ви пошкодуєте, що загадали їх. То як провести 8 квітня 2024 року?

Сонячні затемнення є часом трансформацій та нових початків. Вони припадають на молодика, символізуючи початок нового циклу та привносячи потужні енергії змін. Затемнення 8 квітня 2024 року, що відбувається у знаку Овна, ще більше посилює цю енергію, оскільки Овен є знаком починань, сміливості та активності.

Сонячне затемнення, зображення з вільних джерел

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Зеленський заступився за ТЦК: "Слід сприймати критично"

Останнім часом в Україні спостерігається тривожна тенденція – масові затримання українських чоловіків із боку представників ТЦК. Ці затримання відбуваються в різних місцях – починаючи з вулиць і закінчуючи власними квартирами.

Історії та відео після цих подій підривають Інтернет, змушуючи стривожених громадян дивитися на це з мурашками та жахом.

І це не випадково, адже ці дії часто супроводжуються застосуванням насильства на адресу чоловіків з єдиною метою – відправити їх на фронт.

Володимир Зеленський / фото: скріншот Youtube

"Ми вже в ситуації ядерного інциденту": через окупантів Україна близька до нової Фукусімі

Ситуація на Запорізькій атомній електростанції (ЗАЕС) стала центром уваги світової спільноти, адже можлива втрата електропостачання може призвести до неймовірних наслідків.

В ефірі телемарафону міністр енергетики України Герман Галущенко розповів нам про всю серйозність ситуації, порівнюючи її з ядерною катастрофою у Фукусімі.

Суть проблеми полягає в тому, що за втрати зовнішнього джерела енергії на ЗАЕС включаються дизельні генератори. Однак навіть їхня робота становить серйозні ризики.

АЕС "Фукусіма", фото ЕРА

Цирк – критично важливий для держави: від мобілізації бронюють клоунів та акробатів

Поки що в країні продовжуються жорсткі дебати про бронювання та мобілізацію, виявляється, одну з категорій культурних діячів уже захистили від служби в армії. Йдеться про працівників Державних церков України.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк із посиланням на наказ Мінкульту.

"Якщо ви думали, що вас здивує внесення фірми ВП на яку зливають гроші з каналу "Рада" до переліку "критично важливих для забезпечення життєдіяльності населення", то ловіть ще новину: такий самий статус дали ДП "Пересувний цирк України". Критично важливе підприємство , установи, організації для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення у особливий період", – написав нардеп у своєму телеграм-каналі.

клоуни у цирку

Бухі мажори влаштували бійку в київському ресторані: поки гинуть найкращі, бички не знають, куди подіти сили

Поки колір нації захищає наше життя та свободу на фронті у боротьбі з російськими терористами, окремі мажори влаштовують п'яні колотнечі і це не лише у Києві.

Свідки зняли відео, як у столичному ресторані Fenix ​​здалися здорові молоді люди, які могли б стати відмінними військовослужбовцями. Судячи з відео, сили в них дуже багато, і вони не знають, куди її можна подіти.

Поки невідомо, чим закінчилася огидна бійка і чого все почалося, але скоро українці впізнають цих "героїв".

Бухі мажори влаштували бійку у київському ресторані