Благовіщення Пресвятої Богородиці з цього року ми відзначаємо 25 березня. Це досить важливе релігійне свято, яке відзначають усі віруючі люди.

Серед усіх традицій Благовіщення немає жодного слова про те, що треба веселитися та влаштовувати гуляння. До того ж, зараз все ще йде Великий піст. Але всі ці факти ніяк не скасовують того, що з Благовіщенням треба хоча б привітати своїх близьких людей та всіх знайомих.

Свято Благовіщення, скріншот: YouTube

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці у прозі

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир та гармонію. Нехай будинок наповнюється затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли та дії. Щастя вам, благих звісток, добра та любові. Нехай ваша віра буде міцною і непохитною!

****

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Як дзвін святкових дзвонів, нехай віра та благодать увійде у ваші серця. Нехай любов і радість пурхають над вами, як голуби над церковними банями. Несіть добро і отримуйте у відповідь подяку. Допомагайте нужденним і все вам повернеться, як бумеранг. Зі святом Благовіщення, вас православні. Благополуччя та здоров'я у ваші будинки.

****

****

З Благовіщенням! Нехай Богородиця зберігає Вас і Вашу сім'ю від прикрощів, бід і хвороб і веде Вас за руку по життю, вберігаючи від провин та помилок, нехай щастя та успіх завжди супроводжують у всіх починаннях, щоранку буде добрим, миру та благополуччя в сім'ї!

****

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зі святом доброї надії та світлої віри! Бажаю, щоб у житті були тільки добрі звістки, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, лише вірне кохання.

****

Сьогодні в це святе, світле свято Благовіщення Пресвятої Богородиці я хочу побажати всім міцної віри, тепла в домі, душевного спокою та благочестивих думок! Нехай навколо вас завжди панує тільки мир і процвітання, а всі біди оминають вашу родину та рідних стороною!

****

****

Вітаю зі святом Благовіщення! Нехай серце твоє буде сповнене любов'ю та миром, а Бог благословляє тебе та твоїх близьких у всіх добрих справах.

****

Вітаю зі святом Благовіщення та бажаю тобі душевного спокою та міцної віри! Нехай твої думки будуть чистими, а душа сповнена натхненням і духовністю.

****

Нехай світле свято Благовіщення принесе тобі радість та щастя! Бажаю, щоб у твоєму житті було багато добра та милосердя, а благодать Божа завжди була з тобою.

****

Нехай Божа благодать і милість супроводжують тебе у цей світлий день Благовіщення! Вітаю тебе з цим чудовим святом і бажаю, щоб кожен день був сповнений любов'ю, миром та гармонією.

****

Нагадаємо, що Благовіщення 2024 року перенеслося: коли відзначають свято цього року і які заборони є.

Раніше ми повідомляли про суворі заборони на Великий піст-2024: коли відзначаємо Благовіщення, суботу Лазаря та Вербну неділю.