Субсидії 2024: українцям доведеться оформлювати додаткові довідки, нові вимоги ПФУ

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які планують отримувати допомогу від держави на оплату ЖКП, є дуже важлива інформація. Цього разу йтиметься саме про документи, які мають бути у тих, хто претендує на субсидії.

Справа в тому, що Пенсійний фонд роз'яснив, які документи потрібно надавати додатково для призначення субсидії, якщо за адресою зареєстрована особа, яка проживає та працює в іншому місті.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Пенсійного фонду України у соціальній мережі Facebook.

Одержувачі субсидій. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Посилення мобілізації в Україні: кому дозволять стукати у двері з повісткою, та 200 тисяч штрафу ухилистам

В Україні продовжується дія військового стану, а також відбувається загальна мобілізація. Досі обговорюються виправлення до урядового проекту закону про мобілізацію. Йдеться про збільшення штрафів за порушення, але чи вони будуть на рівні 100 тис. грн. чи 200 тис. грн. – на це питання парламентарі поки що не мають однозначної відповіді.

Про це нагадали представниця "Європейської солідарності" у Комітеті Парламенту з нацбезпеки Ірина Фріз.

"Було про збільшення штрафів, але таких сум не бачила. Про заходи впливу вони обговорювалися на одному з перших засідань", - розповіла Ірина Фріз.

мобілізація у Львові \ кадр з відео

Без електронних повісток, але з розшуком та гігантськими штрафами: які нововведення готують ухилистам

Важливо одразу нагадати нашим читачам, що в Україні продовжується дія воєнного стану, а також відбувається загальна мобілізація. У суспільстві, а зараз ще в колах чиновників і політиків тривають суперечки та дискусії щодо урядового законопроекту про мобілізацію. Багато правок досі активно обговорюються.

З'явилася інформація, що електронних повісток, на які побоюються деякі військовозобов'язані чоловіки, не буде.

Так, Комітет нацбезпеки відхилив цю норму у законопроекті про мобілізацію.

зупинили і вручили повістку

В Україні зростають зарплати: де найбільше платять найбільше

Нацбанк сподівається, що у 2024 році зарплати в Україні зростуть на 8,7%, що є великим показником порівняно з 3,5% минулого року. Також очікується, що кількість безробітних зменшиться.

Але через війну ринок праці все одно змінюватиметься, і не скрізь буде легко знайти роботу чи працівників. З лютого на сайті Work.ua люди залишили або оновили близько 326 000 резюме, що на 7% менше, ніж у січні. Але пропозицій роботи побільшало на 7%.

Більше вакансій, ніж у лютому минулого року, було у 13 областях. Найбільше зросла кількість пропозицій у Закарпатській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Вінницькій та Львівській областях.

Гроші. Фото: скрін youtube

"Мастурбація", "Мрія педофіла" та "Інцест": коктейль-бар у Харкові презентував нове меню, але вийшов за межі

Українка поділилася незвичайними фотографіями з коктейль-бару під назвою "Поза зоною" у Харкові. Вона не могла залишити поза увагою асортимент саме цього закладу, який виявився більш ніж незвичайним, і навіть можна сказати – дивним.

Меню цього місця заявлено не просто як асортимент коктейлів, а як справжнісінька креативна інтрига для вимогливих відвідувачів. Проте назви напоїв викликають неоднозначні реакції.

Так, коктейль "Мастурбація" змішує цукровий лимон з ароматною вишнею та ніжним ананасом, а "Мілфа на Порші" пропонує полуничний ялівець з ванільним лаймом на тлі сухого винограду.

Бар "Поза зоною" / фото: скріншот Instagram