Відомий український боксер Володимир Кличко, мабуть, теж готується до політичного сезону, висловивши переконання, що навіть в умовах війни вибори Президента мають відбуватися за розкладом… хоча це заборонено Конституцією — в умовах військового стану.

Під час інтерв'ю одному німецькому виданню знаменитий спортсмен зазначив, що військовий стан аж ніяк не повинен перешкоджати нібито демократичним процесам в українському суспільстві.

Володимир Кличко, фото: Instagram

"Якщо у воєнний час можна замінити головнокомандувача ЗСУ, то це ж стосується і президента, так? Ми живемо в умовах воєнного стану – все централізовано контролюється: суд, поліція, ЗМІ. Але ми все ще демократія", - зазначив він.

За його словами, у демократичному суспільстві саме народ, а не вузьке коло осіб при владі має вирішальний голос.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Нам потрібні вибори, інакше ми матимемо такі ж умови, як у РФ", - додав Кличко.

Незабаром він додав, що найголовніше – дати можливість проголосувати військовим, які перебувають на передовій. Проте спортсмен забув уточнити, яким чином забезпечити безпеку українських захисників заради такого процесу, а ще де знайти гроші на вибори.

Володимир Кличко, фото: Instagram

Але ще Володимир Кличко не пояснив, що робити із тисячами українців, які зараз перебувають на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, понад 6 млн із гаманців киян: у Кличка на солідну суму придбають запчастини для автопарку

Як повідомляв "Знай.ua", екскерівник метро Києва Віктор Брагінський укладав договори з родичами та знайомими. Збитки досягають мільйонів

Знай.ua писав, навіть Кличко так не помилявся: кандидат у судді Конституційного суду Любомир Андрійчук зганьбився з питанням про Конституцію