Відомий актор Роберт Де Ніро висловив критику щодо можливої кандидатури Дональда Трампа від Республіканської партії на майбутніх президентських виборах у листопаді.

Про це він поділившись в інтерв'ю для програми «Реальний час з Біллом Махером» на HBO. Де Ніро не приховував свого негативного ставлення до Трампа, називаючи його «справжнім монстром» і заявив, що не може зрозуміти, чому він може мати таку підтримку.

"Цей хлопець - справжній монстр... Я не розумію цього", — зазначив Де Ніро, додавши, що Трамп є "підлою, неприємною, ненависною людиною".

Роберт Де Ніро, кадр з фільму

Актор також заявив, що відмовиться від будь-яких ролей, що вимагатимуть від нього зображати Трампа, адже вважає, що в ньому "немає нічого хорошого".

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Де Ніро попередив, що можливе повернення Трампа до Білого дому може мати непередбачувані та небезпечні наслідки. "Відбудуться речі, які ніхто з нас не може собі уявити. Те, що відбувається за такої диктатури, про яку він говорить. Давайте повіримо йому на слово. Бо ж він соціопат, психопат, злісний нарцис", — додав він.

У відповідь на ці коментарі, Трамп опублікував у Truth Social пост, де назвав слова Де Ніро "дурними" і висміяв його інтелект. "У Роберта Де Ніро невиліковний випадок синдрому Трампа. Такий тупий хлопець з низьким рівнем IQ!", — написав Трамп.

Трамп. Фото: скриншот Youtube

Де Ніро, який неодноразово критикував Трампа, раніше говорив, що демократія може не встояти, якщо Трамп буде знову обраний. Він описував Трампа як «людину, що вдає з себе диктатора" і заявляв, що Трамп для нього є втіленням зла.

Після цих заяв Де Ніро, Трамп закликав актора зосередитися на власному житті і назвав його "повним невдахою".

Трамп та Путін

А сам Дональд Трамп продовжує активну передвиборчу кампанію. Знай.ua вже повідомляв, що Дональд Трамп знайшов союзника у Європі: провів екскурсію та влаштував вечерю симпатику путіна. Нещодавно Дональд Трамп висловив своє захоплення угорським прем'єр-міністром Віктором Орбаном, назвавши його "неймовірним лідером" і лукаво відмітивши його нібито неліберальні уподобання.