Гравці захищають честь України на цьому та інших покерних турнірах завдяки підтримці VBET Ukraine.

«Національна збірна України зі спортивного покеру за підтримки VBET Ukraine братиме участь у світових покерних змаганнях, серед яких Кубок світу World Poker Tour Prime та Чемпіонат світу World Series of Poker. Нині гравці збірної захищають честь України в Чемпіонаті Європи Europian Poker Tour у Парижі», - повідомили у компанії.

Таке партнерство стало можливим після того, як VBET Ukraine підписала контракт на титульне спонсорство заходів зі спортивного покеру та Національної збірної з цього виду спорту. Угода спрямована також на розвиток спортивного покеру в Україні.

Так, у межах домовленостей VBET Ukraine стала титульним партнером Чемпіонату України зі спортивного покеру, Відкритого Кубку України зі спортивного покеру, Ліги матч-покеру України зі спортивного покеру.

«У кожному змаганні передбачено офлайн-етапи в різних містах України із залученням міжнародних гравців», - пояснили у компанії.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Там підкреслили, що таке партнерство — це важливий крок, що надає можливості для нового етапу розвитку спортивного покеру в Україні.

«Компанія має ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у покер у мережі Інтернет, видану КРАІЛ 31 травня 2021 року. Саме тому активна підтримка спортивного покеру є стратегічним напрямом комунікації», - додали у VBET Ukraine.