Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, зараз говорять про те, що був телеграм-канал «Головнокомандувач Валерій Залужний», а тепер він називається просто «Валерій Залужний», і вже розганяють з цього історію, що він йде у політику. На його думку, тут узагалі нічого дивного, логічно, що Залужний забрав з назви слово «головнокомандувач», тому що тепер цю посаду обіймає Сирський.

«Тому нормальна історія, зараз буде телеграм-канал Сирського, і він напише «Главком Сирський», тому я в цьому нічого не бачу. Послухайте, не потрібно робити трагедію, потрібно робити все цивілізовано», - стверджує Георгій Біркадзе.

Тим паче, додає він, скоро будуть відбуватися зміни і в Кабміні, невже всі так само будуть виступати проти і казати, якого міністра чіпати не можна, це ж просто маячня. Експерт підкреслює, що у нас є людина, яка ухвалює рішення, - це Зеленський, він вирішує, хто повинен бути на тій чи іншій посаді тому, що він відповідальний.

«Нічого не буде відбуватися на фронті, якщо не буде зброї, ніхто не допоможе, ні Сирський, ні Зеленський, ні Залужний, ніхто. З того, що я бачу, що мені кажуть хлопці, які там не передовій (а в мене їх там дуже багато), я можу вам сказати, що сьогодні все залежить від зброї. Буде зброя – будуть далі рухатись наші хлопці, і буде перемога», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе оцінив Сирського на посаді головнокомандувача.

Також Знай.ua писав про те, що Хом’як пояснив, чому суспільство так гостро відреагувало на відставку Залужного.