У жовтні сонце у Терезах закликає всіх діяти обережно та виважено, не піддаватися легковажності у спілкуванні з партнерами.

Настав час для вирішення складних питань, які довго відкладалися. 14 жовтня відбудеться кільцеве сонячне затемнення – для багатьох це буде період великих змін. У роботі можливі помилки, багато зауважень від керівництва. Не плануйте зміну роботи або переїзду на кінець місяця.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Овен

Цього місяця ви, Овни, будете схильні до суєти і паніки. Все валитиметься з рук, терміни зриватимуться, а кохана людина вражатиме все більше й більше. Овни повинні намагатися контролювати кожну сферу свого життя, і любовні справи не стануть винятком. Цього місяця ваша друга половинка буде більш апатична, ніж ви, тому і "задавати тон", як то кажуть, належить саме вам. Гороскоп кар'єри для Овнів попереджає про те, що лише працелюбність та повна самовіддача допоможуть вам триматися на плаву. Великих покупок краще не робити, у далекі поїздки не їздити. Цього місяця у Овнів спостерігатимуться проблеми з дихальними шляхами. Намагайтеся, щоб хронічні захворювання не виявлялися.

Сприятливі дні у жовтні – 2, 6, 11, 14,19, 26

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Несприятливі дні жовтня – 3, 12, 18, 20, 24, 25

Телець

Цього місяця Тільцям слід бути пунктуальними та зібраними. Справа в тому, що гороскоп на жовтень для Тельців бачить у вас багато інфантильності, яка властива вашому знаку в післявідпускний період. Усі невдачі та втрати залежатимуть лише від вас. Намагайтеся не ображати свою кохану людину, але й вестись у неї на поводі теж не варто. Не радимо розпочинати нові стосунки чи відновлювати колишні просто тому, що цей місяць для цього не підходить. Цього місяця очікуйте підступів конкурентів та злостивців у кожному з ваших проектів. Рекомендуємо не звалювати він непомірну ношу і вести відразу кілька справ одночасно. Цього місяця всі хронічні болячки захочуть відразу проявитися, тому не чекайте на загострення, а грайте на випередження, займаючись профілактичними заходами.

Сприятливі дні у жовтні – 4, 8, 13, 19, 26, 31

Несприятливі дні жовтня – 5, 9, 14, 23, 27, 29

Близнюки

Цього місяця ви, Близнюки, найбільше схожі на дітей. І справа тут зовсім не в наївності, а в примхах. Що це означає? Ви шукатимете негативні сторони навіть там, де їх і бути не може. Нічого поганого не відбувається, але ви все одно завжди незадоволені. Ви вважаєте, що любовний фронт це дуже страшно і небезпечно? Ви помиляєтесь! Любовний гороскоп на жовтень для Близнюків не бачить нічого поганого у ваших стосунках цього місяця. Намагайтеся оточувати вашого партнера теплотою та турботою, повагою та гордістю. На роботі нічого надграндіозного статися не повинно. Вас не звільнять, але й не підвищать. Справи, справи, справи – вічна рутина може набриднути, тому намагайтеся точно планувати свій день, щоби залишати більше часу на відпочинок. Цього місяця вам слід більше рухатися. Гороскоп здоров'я трохи побоюється за ваші м'язи – вони надто довго не отримували належного навантаження.

Сприятливі дні у жовтні – 2, 4, 9, 17, 23, 29

Несприятливі дні жовтня – 3, 10, 12, 16, 18, 22

пророцтво не перший тиждень жовтня

Рак

Цього місяця ви будете вкрай спокійні та стримані, що неодмінно позначиться на всіх сферах вашого життя. Здоровий розрахунок та холоднокровність допоможуть у бізнесі та на роботі, толерантність залагодить розбіжності в сім'ї. Ваш гарячий темперамент цього місяця трохи охолоне, тому ніяких хвилювань і розбіжностей з коханою людиною не буде. На роботі особливих потрясінь не повинно виникнути. Все чітко, все за планом. Гороскоп кар'єри не рекомендує вам розпочинати нові проекти цього місяця, оскільки це заведе і порушить вас. Цього місяця ви спокійні, як удав, тому готуйтеся до підвищеної емоційності у листопаді. Зараз намагайтеся більше спати, щоб накопичити сили перед майбутньою битвою.

Сприятливі дні у жовтні – 4, 10, 19, 20, 28, 30

Несприятливі дні жовтня – 3, 9, 14, 18, 24, 29

Лев

Цього місяця готуйтеся до проблем у всіх сферах життя, крім здоров'я. Ваша дратівливість зіграє з вами злий жарт. Напевно, ви ще й попереднього місяця відчували, що іноді просто не можете стримувати емоції. У жовтні вони набудуть масштабу катастрофи. У жовтні існує великий ризик, що ви розлучитеся зі своєю другою половинкою, а якщо захочете завести нові відносини, то залишитеся із заниженою самооцінкою, бо провал вам гарантовано. Не треба всім і кожному доводити вірність свого рішення! Будьте терпимішими з колегами і поважнішими з керівництвом. Радимо Левам узагалі взяти, та й поїхати у відпустку. Без вас у будь-якому випадку впораються, а ось підлікувати нерви вам не завадить. Як уже говорилося раніше, проблем зі здоров'ям практично не буде, проте дві речі все одно не варто забувати: нерви та суглоби.

Сприятливі дні у жовтні – 2, 6, 15, 19, 27, 31

Несприятливі дні жовтня – 1, 8, 16, 20, 24, 29

Діва

Діви будуть замішані у скандальних історіях чи просто інтригах. Але не впадайте у відчай, вихід, як завжди, є! Ви дієте організовано і рухаєтеся дорогою до своєї мети. Всі ці інтриги будуть створені конкурентами, щоб згорнути вас зі справжнього шляху. Не піддавайтеся на хитрощі провокаторів. Управління любовними справами цього місяця краще перекласти на плечі партнера. Справа в тому, що цього місяця вам випав дивовижний шанс примножити свій капітал, тому різні прояви слабкості та ніжності не для вас. Заробляти! Ось, яка мета на цей місяць для вас, мої добрі. Більше впевненості в собі, самовіддачі, вогню в очах - тоді жодні конкуренти і злостивці навіть близько не подумають до вас підійти. Можлива нестабільність функціонування щитовидної залози.

Сприятливі дні у жовтні – 8, 11, 14, 18, 23, 28

Несприятливі дні жовтня – 3, 9, 16, 24, 29, 31

Жовтень

Терези

У жовтні Терезам слід бути більш зухвалими. Не звертайте уваги на чужі погляди та думки. Думайте своєю головою, а не чужою. Рекомендуємо Терезам у всіх сферах життя виявляти натиск і гидливість – це найкращі якості для того, щоб навести лад абсолютно у всіх справах. У справах любовних від вас буде потрібна повна самовіддача і рішучість, щоб стосунки не стояли на місці, а якісно просувалися вперед. Не чекайте, що друга половинка вирішуватиме всі проблеми за вас. У бізнесі або на роботі Терезам доведеться добре попітніти, щоб досягти яскравих результатів. Запам'ятайте, тільки натиск та гидливість допоможуть вам у досягненні всіх бажаних результатів. Цього місяця проблемним місцем стане чутка. Зверніть увагу на свої вушка, адже лідер не може собі дозволити нічого не чути навколо.

Сприятливі дні у жовтні – 2, 9, 14, 15, 19, 23, 30

Несприятливі дні жовтня – 8, 15, 20, 27, 28, 31

Скорпіон

Цього місяця Скорпіони будуть вбирати нові знання, як губка. У вас виникне справжня спрага знань. Немаловажний і той факт, що вчитися вам буде цікаво абсолютно у всіх сферах життя: кар'єрі, коханні, здоров'ї. Радимо вам забути про власний вік і з жагою осягати закони любові та побудови стосунків. По-перше, навчитися чогось нового – це завжди корисно, а якщо справа доходить до кохання, то ще й приємно. По-друге, це освіжить ваші стосунки, які, здається, вже давно чекають хорошого струсу. Робота також потребує постійного оновлення навичок. Самовдосконалюйтесь, щодня дізнавайтеся про щось нове. Робіть свою роботу вчасно та акуратно, тоді начальство вас виразно відмітить. Скорпіон у жовтні може зазнавати занепаду сил, швидко втомлюватиметеся.

Сприятливі дні у жовтні – 4, 10, 13, 18, 28, 31

Несприятливі дні жовтня – 5, 9, 12, 17, 19, 22

Стрілець

Цього місяця ви вкрай апатичні та необачні, а звідси всі ваші проблеми. Все пояснюється простим занепадом сил. Радимо вам взяти невелику відпустку (досить і тижня) або пару відгулів і вирушити на дачу збирати гриби. Таке відчуття, що ви втомилися від суєти мегаполісу, засобів стільникового зв'язку, Інтернету та інших благ цивілізації. Навіть намагатися не варто заводити нові відносини – все одно нічого не вийде. Подумайте самі, чи захоче хтось зустрічатися з апатичною та інертною людиною? Ваш час ще прийде! На роботі можете і не чекати на підвищення, зате звільнити вас можуть запросто. Кому потрібен повільний і лінивий співробітник? Тому й потрібна відпустка. У вас спостерігається не найкращий стан судинної системи, можливо, на якийсь час із раціону потрібно виключити червоне м'ясо. Або взагалі перейти на рибу.

Сприятливі дні у жовтні – 6, 7, 12, 14, 21, 24, 31

Несприятливі дні жовтня – 5, 11, 18, 23, 25, 26

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana

Козеріг

Козерогам надійде відразу кілька привабливих пропозицій щодо основних сфер життя: кар'єри, кохання, здоров'я. Рекомендуємо вам не розпорошуватися, а вибрати один напрямок і по ньому просуватися. Жовтень – найкращий час для побудови відносин із нуля. Цього місяця ви досить енергійні та грайливі, щоб обзавестися відразу декількома чарівними шанувальниками. Звичайно, їх кількість контролювати тільки вам, але знайте, що успіх буде супроводжувати однозначно. Якщо ви вирішили зробити ставку на кар'єру і заробити багато грошей, то дійте без сумнівів. Вся та ж енергійність, той самий вогонь в очах допоможе вам з легкістю укладати вигідні угоди, заводити нових партнерів і всіляко просуватися. Жовтень буде "врожайним" на застудні захворювання у Козерога. Ви можете тільки вилікуватися від одного і відразу підхопити наступне. Щоб цього не сталося, тримайте в теплі ноги, голову і горло.

Сприятливі дні у жовтні – 4, 9, 13, 16, 22, 28

Несприятливі дні жовтня – 7, 8, 15, 17, 25, 29

Водолій

Жовтень стане для Водоліїв місяцем авансів. Що це означає? Все дуже просто: те, що ви приймаєте за везіння, виявиться авансом, який треба буде відпрацювати наступного місяця. Це правило стосується всіх сфер життя без винятку: кохання, кар'єри, здоров'я. Відносини протікатимуть рівно тільки завдяки вам, Водолії. Це не означає, що конфліктних ситуацій не буде, це означає, що ваше щастя допоможе пом'якшити наслідки і не розлучитися з коханою людиною. Успіх і в роботі не залишить вас самих. Варіанта два: або ви працюєте день і ніч для досягнення всіх цих радостей життя, або нічого не робите, воліючи розплатитися за боргами в майбутньому. Також Вам слід більше рухатись, щоб кров не застоювалася. Просто робота у вас сидяча чи малорухлива – і ось результат.

Сприятливі дні у жовтні – 3, 6, 10, 12, 14, 22, 24

Несприятливі дні жовтня – 2, 11, 13, 18, 20, 23

Риби

Вам доведеться постійно підлаштовуватися до обставин. Можливо, ви непогано плануєте час, але постійно відволікаєтесь на малозначущі справи, що призводить не до таких виразних результатів. Проблеми у відносинах почнуться з того, що безліч дрібних ваших недоглядів, накопичившись сніговою грудкою, будуть приводити вашу другу половинку в сказ. На роботі та в бізнесі ваша непунктуальність може призвести до зривів угод, негативних та не довірчих відносин з боку партнерів або керівництва тощо. Не рекомендуємо вам витрачати багато грошей на різні розваги, краще постарайтеся відповідальніше підійти до виконання своїх обов'язків Якщо ви зважитеся на чищення організму в жовтні, щоб вивести шкідливі речовини, це слід робити лише під наглядом фахівців, тому що ваша реакція може бути несподіваною.

Сприятливі дні у жовтні – 2, 7, 13, 21, 24, 27, 30

Несприятливі дні жовтня – 10, 12, 14, 19, 25, 28.

дівчина, осінь

Нагадаємо, що Водолії не дивні, Близнюки не байдужі, а Скорпіони не справжнє зло: стереотипи і правда про всі знаки Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про загальний гороскоп на осінь-2023 для всіх знаків Зодіаку: у чому пощастить Близнюкам, чого остерігатися Рибам та підтримка Дів.