37-річна жінка докорінно змінила своє життя, коли звільнилася з поліції і стала ефектною блогеркою, яка продає свої гарячі фото.

Ліенн Карр пропрацювала в поліції 14 років, але знайшла для себе цікавіше заняття - продавати сексуальні знімки та відео на OnlyFans. Підписка її пікантного контенту коштує 9,74 доларів.

Ліен Карр, фото Instagram

Крім того, жінка активно веде Instagram, де демонструє оголене тіло та те, як вона займається спортом. Варто зазначити, фигура у неї справді вражаюча, про що свідчить кількість фанатів. На неї підписано понад 130 тисяч людей.

Втім, хейтерів у блондинки також достатньо, але вона вміло дає їм відсіч. Справа в тому, що не всі в захваті від нової професії Карр, а деякі взагалі думають, що вона її служить в поліції, при цьому знімаючи пікантний контент в напівоголеному вигляді.

Популярні новини зараз

Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні

Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно

Показати ще

Ліен Карр, фото Instagram

Тому, хто висміяв її фото, жінка якось відповіла: "Просто підпишись на мій OnlyFans, ти виглядаєш засмученим". Але таких користувачів мало, переважно Карр дуже підтримують і завалюють компліментами.

Ліен Карр, фото Instagram

Раніше ми писали про те, що пенсіонерка опинилася в ліжку незнайомця: страшна помилка працівників лікарні дорого обійшлася

Як повідомляв Знай.ua, чоловік із США вижив після того, як його засудили до смерті, але зараз на ньому спробують новий спосіб страти.

Також портал Знай.ua писав, що хлопчика прооперували з діагнозу з ChatGPT, поки лікарі "розводили руками": спалахи люті не давали спокою