Одразу після смерті принцеси Діани ЗМІ почали "роздмухувати" та ідеалізувати її образ, який згодом набув небачених масштабів.

Водночас згодом уже потроху журналісти починали з'ясовувати нові і нові історії з життя досить суперечливої ​​принцеси.

Принцеса Діана та принц Чарльз

Так, колишній дворецький монаршої родини Пол Баррел розповів про своєрідне почуття гумору покійної принцеси. Він зазначив, що перед святкуванням Різдва принцеса в дуже яскравій та об'ємній упаковці подарувала своєму синові принцу Гаррі штучні собачі екскременти.

Поки невідомо, як монарша родина відреагувала на такий жест із боку принцеси Діани.

Популярні новини зараз

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Крім того, сам дворецький зазначає, що на його думку принцеса Діана таким неоднозначним чином намагалася виховати своїх синів у дусі простих людей, які не мали б королівського нахабства. Подібним чином він пояснив багаторазові візити принцеси в дешеві кафе швидкого харчування та перегляд різноманітних телешоу.

Крім того, особи з найближчого оточення королівської сім'ї зазначають, що між принцесою Діаною та її чоловіком принцом Чарльзом була неймовірна різниця в духовній та інтелектуальній сфері, Діана виявилася зовсім стороннім тілом в організмі королівського двору.

Принцеса Діана, кадр з відео

Нагадаємо, що стали відомі слова принцеси Діани відразу після аварії: дружина Чарльза III була ще жива і щоправда спливла через рік.

Раніше ми повідомляли про останню годину життя принцеси Діани: весь світ дізнався про подробиці про дружину короля Чарльза III.

Також стало відомо, що через багато років розкрилася одна правда про принцесу Діану, зробили без відома Чарльза: "Я хочу кілька".