Користувач Google Maps помітив щось надзвичайне, коли дивився на вулиці Спліта в Хорватії.

Неназваний користувач Reddit вирішив використати режим Google Street View у Google Maps, щоб "прогулятися" вулицями онлайн... і в один момент він помітив двох жінок на вулиці. Про це повідомляє Mirror.

Google Street View

Бажаючи розглянути їх ближче, він збільшив масштаб і змінив кут під яким дивився на них. Але схоже, що автомобіль Google Street View зняв набагато більше, хоча тоді невідомо, як цей кадр взагалі опинився в загальному доступі.

На зображенні крупним планом видно, що одна з представниць прекрасної статі має третю ногу. Зі шортів блондинки праворуч можна побачити третю кінцівку.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Користувачі відразу охрестили триногу туристку "дівчинкою-мутантом". Але все може бути не так, як здається: багато хто відзначає, що третій елемент між ніг насправді є просто збоєм у системі Google.

Google Street View

Карти Google були запущені в 2005 році і змінили способи навігації людей по світу, але це не вперше, коли люди помічають деякі тривожні сцени. Кумедних і лякаючих моментів по всьому світу безліч. Про них уже неодноразово розповідали в інтернеті.

Нагадаємо, тато позував із сином на пляжі, але те, що було на тлі - розбурхає кожного: це був його "вперше"

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина "неспеціально" пукає де завгодно і свариться через це з хлопцем щодня: "Я маю право"

Знай.ua писав, свекруха влаштувала пекло на дівич-вечорі у невістки: переспала з танцюристом, а дівчина не знає, чи говорити нареченому