Відома українська астропсихологиня, тарологиня та екстрасенсиня Ангеліна Вакуліна визначила, чого чекати українцям у "День Х" - ​​23 та 24 серпня. За її словами, на ці дні росіяни готують атаку, День прапора та День Незалежності будуть дуже напруженими.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Ангелини Вакуліної у мережі YouTube.

Ангеліна Вакуліна, фото: Instagram

"На жаль, є шанс обстрілів лікарень, шкіл, садків. Обстріли в мирних містах не закінчилися, активні тижні, навіть не дні ще будуть", - сказала Вакуліна.

Українці. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

За словами астролога, весь серпень буде тяжким.

"Весь місяць буде гарячим для України. Київ, особливо центральні райони, де є адміністрації та історичні пам'ятки. Також Дніпро, Львів та Одеса з ночі 23 серпня дуже напружені аспекти – а отже можуть бути прильоти", - зазначила астрологиня.

Що чекає на Україну в День Незалежності - прогноз

"23-24 серпня на сполох обов'язково ховатися в укриття У небезпеці найбільш відвідувані ТЦ. Також можуть бити точково, або аквапарк, кіно. Особливо там, де весело дітям", - зазначила Вакуліна.

Українці, фото: Знай.ua

Які міста України в небезпеці

"Небезпека для міст: Київ та область, Харків, Суми, Черкаси, Миколаїв, Запоріжжя та вся Західна Україна. Прильоти з жертвами. Попадання та пошкодження інфраструктури", - повідомила вона.

Нового наступу РФ не буде?

"Надалі будуть провокаційні вкидання та залякування про настання з боку Білорусі. Про наступ на Київ, Харків, це все тільки вкидання. Наступів не буде", - повідомила вона.

При цьому, за словами Вакуліної, буде багато вкидань щодо ЗАЕС.

"Чекаємо дуже багато фальш новин та вкидів щодо ЗАЕС. Вони можуть пошкодити не саму станцію, але дуже схожий об'єкт. Крім того, будуть новини після настання восени", — додала Вакуліна.

Нагадаємо, він собі купує життя і ці останні місяці на троні, - тарологиня Стелла про путін.

Раніше повідомлялося, що перемога України вже близько, таролог розповіла про виведення військ Росії: "Вони там повбивають один одного".

Також переможниця "Битви екстрасенсів" Олена Курилова розкрила секрет українцям: "Щось знаєш і не знаєш, звідки".