Дуже давно ходять чутки про те, що російський диктатор володимир путін якщо не помер, то важко хворий і всю "роботу" за нього виконують двійники.

Сам факт наявності двійників підкрутило й українське ГУР. Загалом це було і не потрібно. адже всі ми бачили дивасію з обличчям володимира путіна на різних його "входах у світ". Загалом теорія про хворобу диктатора виглядає цілком реалістичною.

Володимир путін, двійники

Ці розмови, звичайно, дуже радують, але ще більше за всіх порадував би факт того, що радісна подія все-таки відбулася. Зрозуміло, що рано чи пізно володимира Путін не стане і хтось займе його місце. Чи це буде черговий диктатор? І скільки взагалі диктаторів ще буде в росії? У цих питаннях допомогла розібратися найвідоміша тарологиня Валентина.

Руйнування Кремля від вітру, кадр з відео

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Карти відразу показали, що швидше за все путін не буде останнім диктатором на росії.

"Випали мечі, це однозначно немає. Негативна карта... Верховна жриця каже, що за цим стоїть таємниця... Таємниця у кількості", - каже Валентина.

Чи буде володимир путін останнім диктатором росії, розклад Таро

Далі таролог переглянула, скільки всього буде цих диктаторів.

"Диктаторам уже Місяць випав... Зараз порахуємо, скільки буде... 4 диктатори.. Я в шоці, але росія заслужила. Я не думаю, що вони будуть такі диктатори, як путін. Навіть після Сталіна був Хрущов і він був іншим людиною... Зараз я ще по-іншому порахую... 2 диктатори, якщо брати старші карти. Це 100 років диктатури ще?

Нагадаємо, що зав'язли у безвиграшній війні: володимира путіна засмутили після нападу на Україну.

Раніше ми повідомляли, скільки двійників у путіна? У ГУР розповіли про таємниці карликового диктатора: "Наспіх організований фейк".