Стало відоме ім'я столичної чиновниці, яка закуповувала в укриття скандальні барабани, конструктори, овочерізки та швабри за 4 мільони гривень. Це Голова управління освіти Районної державної адміністрації Дроздова Ольга Юріївна.

Як з'ясувалася очільниця має доволі скандальну біографію та полюбляє дорогі подорожі та шикарні брендові речі.

Про це повідомляє Telegram-канал "Батальон Монако".

Закупівля овочерізок для укриття, скріншот

Як з'ясувалося, раніше Ольга працювала керівником в КП "Притулок для тварин", однак була звільнена з посади через корупційний скандал.
Ось пряма мова тоді першого заступника голови КМДА Олександру Мазурчака щодо Дроздової :
"Ці керівники не справлялися зі своїми обов’язками. У деяких випадках навіть шахраювали. Наприклад, у ЗМІ широко обговорювався випадок, коли працівники КП "Притулок для тварин” відловлювали тих самих тварин. За документами кілька разів їх стерилізували, тим самим завдаючи збитків столичній скарбниці".
Слідчим вдалося також з'ясувати, що перебуваючи на посаді вона підроблювала документи не лише стосновно стерилізації, а й нараховувала собі завищену заробітну плату.
Стосовно цього факту, була порушена кримінальна справа за ст. 191 КК "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Тендер на закупівлю туалетного паперу. Фото: скрін Prozorro

Також в Подільському суді була ще одна кримінальна справа за розтрату майна. Ольна, очолюючи притулок, придбала автомобілі для перевезення тварин за завищеною вдвічі ціною.
Після звільнення Дроздова довго не сумувала, та знайшла собі нове місце в управлінні освіти Дніпровського району, де керує державними закупівлями.
Ну звичайно, що награбовані кошти треба кудись вкладати.

Гроші. Фото: скрін youtube

У публікації зазначається, що Ольга є фанатом дорогого відпочинку в Катарі (найбагатша арабська країна у світі), презентацій розкішних прикрас Bulgari, ну і само собою люксових речей від Cartier, Dolce&Gabbana та Gucci, у яких вона красується поруч із колегами із мізерною зарплатне.

Ольга Дроздова. Фото з відкритих джерел

Ольга Дроздова. Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що навіть після гучних скандалів із закупівлями, чиновниця продовжила обіймати державну посаду, і надалі розкрадає бюджетні гроші.