Тисячі українок чекають на своїх чоловіків з війни, сподіваючись побачити їх живими та здоровими. Адже вже не в одного українського воїна відібрали життя ненажерливі та криваві російські загарбники.

Часто жінки знаходять розраду в молитвах та звернення до вищих сил, благаючи їх про швидку перемогу України та повернення всіх військовослужбовців до своїх родин та будинків.

Надзвичайно сильні звернення до Пресвятої Богородиці. Цю молитву радять говорити жінкам чоловіків-військовослужбовців.

ЗСУ, фото: Facebook

Молитва Богородиці для жінок за чоловіка-військового

"О Пречиста Діво, Мати Господа Всевишніх сил, Неба і землі козацької царице! Прийми мою, дитини Божої (ім'я) молитву за людину мою, і захисти нас, недостойних рабів Твоїх, і вознеси молитви наші до Престолу Бога та Сина Твого, щоб милостивий до брехні наших І послав благодать Свою до тих, хто шанує Всечесне ім'я Твоє і з вірою і любов'ю кланяється благовісній іконі твоїй, До Тебе Пречиста і непорочна Діва як до всемогутньої заступниці і вину порятунку нашого: бережи соборність землі нашої української, покрий нас Омофором від посягання злих нечистих сил і всякого супостата, нехай буде в країні нашій правда Господня, і нехай збережеться в народі наша мова та звичаї. Амінь."

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Показати ще

Молитва, церква. Фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Медовий Спас не за горами: правила та традиції свята.

Раніше ми повідомляли про Успенський піст-2023: головні правила на 2 тижні серпня, яких потрібно дотримуватися кожного християнина.

Також стало відомо чи зміняться дати Спасів у 2023 році: Яблучний, Медовий та Горіховий та їх традиції.